Trein Düsseldorf - Nijmegen prijzen vanaf € 19,90

Start van
€ 19,90

Düsseldorf naar Nijmegen door trein

De reis van Düsseldorf naar Nijmegen door trein is 94,15 km en duurt 2 uur en 24 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:32 en de laatste om 07:48. Het is mogelijk om te reizen van Düsseldorf naar Nijmegen door trein voor slechts € 19,90 of zoveel als € 38,90. De beste prijs voor deze reis is € 19,90.

Laagste prijs€ 19,90
Reisduur2 uur en 24 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 19,90
Hoogste prijs€ 38,90
Eerste vertrek04:32
Laatste vertrek07:48
Afstand94,15 km
VertrekDüsseldorf
AankomstNijmegen
VervoerdersEurobahn, VIAS RailMeer

Trein Tickets van Düsseldorf tot Nijmegen

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Düsseldorf tot Nijmegen

Goedkope trein-tickets van Düsseldorf tot Nijmegen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Düsseldorf tot Nijmegen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Düsseldorf naar Nijmegen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Düsseldorf naar Nijmegen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Düsseldorf tot Nijmegen te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Düsseldorf naar Nijmegen

De goedkoopste Düsseldorf - Nijmegen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 13,31 als je geluk hebt, of € 19,94 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 29,40 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Nijmegen te reizen

Als u met de trein naar Nijmegen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Düsseldorf tot Nijmegen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - InterCity Express (ICE) en DB - Intercity wanneer u van Düsseldorf naar Nijmegen reist.

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Eurobahn, VIAS Rail, DB - InterCity Express (ICE) van Düsseldorf tot Nijmegen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Düsseldorf naar Nijmegen met train.
Voorzieningen Eurobahn VIAS Rail DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn DB - Intercity DB - Regional Express
quiet_zone Stiltezone check check check check cross check
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check cross check
bicycle Fiets check check check check cross check
sleeper_couchette Slaper check check check check cross check
luggage Bagage cross cross check check check cross

Düsseldorf tot Nijmegen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.59kg
Bus
7.06kg
Vlucht
18.83kg
Auto
15.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Düsseldorf tot Nijmegen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Düsseldorf en Nijmegen is 6.59kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Düsseldorf en Nijmegen? Door de trein te nemen tussen Düsseldorf en Nijmegen bespaar je 12.24kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.47kg vs de bus en 8.47kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Düsseldorf tot Nijmegen?
Een trein-ticket van Düsseldorf tot Nijmegen is € 34,01. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Düsseldorf naar Nijmegen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Düsseldorf tot Nijmegen is € 19,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Düsseldorf en Nijmegen door trein?
Düsseldorf tot Nijmegen is 94,15 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Düsseldorf en Nijmegen?
Düsseldorf tot Nijmegen is gemiddeld 2 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 36 min.
Welke bedrijven werken van Düsseldorf tot Nijmegen?
Düsseldorf tot Nijmegen wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Eurobahn, VIAS Rail, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, DB - Intercity, DB - Regional Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Düsseldorf naar Nijmegen?
Düsseldorf naar Nijmegen heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Düsseldorf naar Nijmegen?
De vroegste trein van Düsseldorf tot Nijmegen vertrekt om 04:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Düsseldorf tot Nijmegen?
De nieuwste trein van Düsseldorf tot Nijmegen vertrekt om 07:48. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Düsseldorf tot Nijmegen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Düsseldorf naar Nijmegen gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Düsseldorf om naar Nijmegen te gaan. Je kunt gaan van Düsseldorf-Eller Süd, Düsseldorf ZOB am Hbf, Düsseldorf-Benrath, Dusseldorf Airport en je kunt aankomen op Nijmegen Centraal Station, Tunnelweg, Nijmegen Heyendaal.
Wat is de snelste reistijd tussen Düsseldorf naar Nijmegen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Düsseldorf en Nijmegen is 1 uur en 36 min.
Is er een directe trein van Düsseldorf naar Nijmegen?
Ja, er is een directe trein tussen Düsseldorf en Nijmegen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Düsseldorf tot Nijmegen door trein?
De reis van trein van Düsseldorf naar Nijmegen zorgt voor 6.59kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Düsseldorf

Populaire routes

Weekendjes weg van Düsseldorf

Internationale routes van Düsseldorf en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Düsseldorf

Belangrijkste trajecten naarNijmegen

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten