Trein Peking - Wuwei prijzen vanaf € 25,15

Start van
€ 25,15

Peking naar Wuwei door trein

De reis van Peking naar Wuwei door trein is 1.211,17 km en duurt 7 uur en 4 min. Er zijn 12 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 17:00 en de laatste om 22:15. Het is mogelijk om te reizen van Peking naar Wuwei door trein voor slechts € 25,15 of zoveel als € 27,21. De beste prijs voor deze reis is € 25,15.

Laagste prijs€ 25,15
Reisduur7 uur en 4 min
Aansluiting per dag12
Laagste prijs€ 25,15
Hoogste prijs€ 27,21
Eerste vertrek17:00
Laatste vertrek22:15
Afstand1.211,17 km
VertrekPeking
AankomstWuwei
Vervoerderskuxun

Goedkope trein-tickets van Peking tot Wuwei
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Peking tot Wuwei.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Peking naar Wuwei, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Peking naar Wuwei te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Peking naar Wuwei

De goedkoopste Peking - Wuwei treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 48,36 als je geluk hebt, of € 60,78 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 69,35 kosten.

Peking tot Wuwei CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
84.78kg
Bus
90.84kg
Vlucht
242.23kg
Auto
193.79kg
Wat is de CO2-uitstoot van Peking tot Wuwei met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Peking en Wuwei is 84.78kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Peking en Wuwei? Door de trein te nemen tussen Peking en Wuwei bespaar je 157.45kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 6.06kg vs de bus en 109.01kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Peking tot Wuwei?
Een trein-ticket van Peking tot Wuwei is € 25,46. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 25,15.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Peking naar Wuwei?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Peking tot Wuwei is € 25,15. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Peking en Wuwei door trein?
Peking tot Wuwei is 1.211,17 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Peking en Wuwei?
Peking tot Wuwei is gemiddeld 7 uur en 4 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 46 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Peking naar Wuwei?
Peking naar Wuwei heeft gemiddeld 12 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Peking naar Wuwei?
De vroegste trein van Peking tot Wuwei vertrekt om 17:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Peking tot Wuwei?
De nieuwste trein van Peking tot Wuwei vertrekt om 22:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Peking tot Wuwei?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 25,15, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Peking naar Wuwei?
Er zijn gemiddeld 12 van Peking om naar Wuwei te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Peking naar Wuwei door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Peking en Wuwei is 1 uur en 46 min.
Is er een directe trein van Peking naar Wuwei?
Ja, er is een directe trein tussen Peking en Wuwei.
Wat is de CO2-uitstoot voor Peking tot Wuwei door trein?
De reis van trein van Peking naar Wuwei zorgt voor 84.78kg CO2-uitstoot.