Trein Nijkerk - Amsterdam prijzen vanaf € 11,20

Start van
€ 11,20

Nijkerk naar Amsterdam door trein

De reis van Nijkerk naar Amsterdam door trein is 44,08 km en duurt 1 uur en 14 min. Er zijn 163 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:34 en de laatste om 23:35. Het is mogelijk om te reizen van Nijkerk naar Amsterdam door trein voor slechts € 11,20 of zoveel als € 13,60. De beste prijs voor deze reis is € 11,20.

Laagste prijs€ 11,20
Reisduur1 uur en 14 min
Aansluiting per dag163
Laagste prijs€ 11,20
Hoogste prijs€ 13,60
Eerste vertrek00:34
Laatste vertrek23:35
Afstand44,08 km
VertrekNijkerk
AankomstAmsterdam
VervoerdersNederlandse-Spoorwegen (NS), DB - ICE Sprinter

Trein Tickets van Nijkerk tot Amsterdam

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Nijkerk tot Amsterdam

Goedkope trein-tickets van Nijkerk tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Nijkerk tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Nijkerk naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Nijkerk naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Nijkerk tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Nijkerk naar Amsterdam

De goedkoopste Nijkerk - Amsterdam treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 15,71 als je geluk hebt, of € 17,41 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 18,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Amsterdam te reizen

Als u met de trein naar Amsterdam reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Nijkerk tot Amsterdam CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.09kg
Bus
3.31kg
Vlucht
8.82kg
Auto
7.05kg
Wat is de CO2-uitstoot van Nijkerk tot Amsterdam met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Nijkerk en Amsterdam is 3.09kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Nijkerk en Amsterdam? Door de trein te nemen tussen Nijkerk en Amsterdam bespaar je 5.73kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.22kg vs de bus en 3.96kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Nijkerk tot Amsterdam?
Een trein-ticket van Nijkerk tot Amsterdam is € 12,12. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Nijkerk naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Nijkerk tot Amsterdam is € 11,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Nijkerk en Amsterdam door trein?
Nijkerk tot Amsterdam is 44,08 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Nijkerk en Amsterdam?
Nijkerk tot Amsterdam is gemiddeld 1 uur en 14 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 52 min.
Welke bedrijven werken van Nijkerk tot Amsterdam?
Nijkerk tot Amsterdam wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Nederlandse-Spoorwegen (NS), DB - ICE Sprinter diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Nijkerk naar Amsterdam?
Nijkerk naar Amsterdam heeft gemiddeld 163 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Nijkerk naar Amsterdam?
De vroegste trein van Nijkerk tot Amsterdam vertrekt om 00:34. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Nijkerk tot Amsterdam?
De nieuwste trein van Nijkerk tot Amsterdam vertrekt om 23:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Nijkerk tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Nijkerk naar Amsterdam gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Nijkerk om naar Amsterdam te gaan. Je kunt gaan van Station Nijkerk en je kunt aankomen op Amsterdam Holendrecht, Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal, Schiphol, Amsterdam Science Park, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Rijksmuseum, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Dam, Diemen, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Amstel.
Wat is de snelste reistijd tussen Nijkerk naar Amsterdam door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Nijkerk en Amsterdam is 0 uur en 52 min.
Is er een directe trein van Nijkerk naar Amsterdam?
Ja, er is een directe trein tussen Nijkerk en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Nijkerk tot Amsterdam door trein?
De reis van trein van Nijkerk naar Amsterdam zorgt voor 3.09kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Nijkerk

Populaire routes

Internationale routes van Nijkerk en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Nijkerk

Belangrijkste trajecten naarAmsterdam

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten