Bus Bilbao - Bordeaux prijzen vanaf € 9,99

Start van
€ 9,99
Ontdekken

Bilbao naar Bordeaux door bus

De reis van Bilbao naar Bordeaux door bus is 256,96 km en duurt 5 uur en 28 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:00 en de laatste om 22:10. Het is mogelijk om te reizen van Bilbao naar Bordeaux door bus voor slechts € 9,99 of zoveel als € 81,96. De beste prijs voor deze reis is € 9,99.

Laagste prijs€ 9,99
Reisduur5 uur en 28 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 9,99
Hoogste prijs€ 81,96
Eerste vertrek01:00
Laatste vertrek22:10
Afstand256,96 km
VertrekBilbao
AankomstBordeaux
VervoerdersTER, AlsaMeer

Bus Tickets van Bilbao tot Bordeaux

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Bilbao tot Bordeaux

Goedkope bus-tickets van Bilbao tot Bordeaux
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bilbao tot Bordeaux.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bilbao naar Bordeaux, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bilbao naar Bordeaux te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Bilbao tot Bordeaux te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 9,99 tot € 23,38, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 57% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Bilbao tot Bordeaux

De goedkoopste bustickets voor Bilbao - Bordeaux zijn te vinden voor slechts € 12,19 als je geluk hebt, of gemiddeld € 15,54. Het duurste ticket kan wel € 22,63 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Bordeaux te reizen

Als je met de bus naar Bordeaux reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Union Ivkoni is een Bulgaarse busmaatschappij die in binnen- en buitenland actief is. Opgericht in 1992, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste busbedrijven in Bulgarije, met een vloot van meer dan 1.000 bussen. Union Ivkoni biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere buslijnen, charterdiensten en internationale routes naar bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne vloot, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Tickettypes en faciliteiten van Bilbao tot Bordeaux

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en TGV inOui wanneer u van Bilbao naar Bordeaux reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord TER, Alsa, Union Ivkoni van Bilbao tot Bordeaux
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bilbao naar Bordeaux met bus.
Voorzieningen TER Alsa Union Ivkoni FlixBus TGV inOui BlaBlaCar Bus
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check check check check
luggage Bagage check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross check check cross
bicycle Fiets cross check cross cross check cross
air_con Airconditioning cross cross check check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross cross cross check cross

Bilbao tot Bordeaux CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
17.99kg
Bus
19.27kg
Vlucht
51.39kg
Auto
41.11kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Bilbao tot Bordeaux?
Een bus-ticket van Bilbao tot Bordeaux is € 25,68. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,99.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bilbao naar Bordeaux?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bilbao tot Bordeaux is € 9,99. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bilbao en Bordeaux door bus?
Bilbao tot Bordeaux is 256,96 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Bilbao en Bordeaux?
Bilbao tot Bordeaux is gemiddeld 5 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Bilbao tot Bordeaux?
Bilbao tot Bordeaux wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail TER, Alsa, Union Ivkoni, FlixBus, TGV inOui, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Bilbao naar Bordeaux?
Bilbao naar Bordeaux heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Bilbao naar Bordeaux?
De vroegste bus van Bilbao tot Bordeaux vertrekt om 01:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Bilbao tot Bordeaux?
De nieuwste bus van Bilbao tot Bordeaux vertrekt om 22:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bilbao tot Bordeaux?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 9,99, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Bilbao naar Bordeaux?
Er zijn gemiddeld 9 van Bilbao om naar Bordeaux te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Bilbao naar Bordeaux door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Bilbao en Bordeaux is 4 uur en 25 min.
Is er een directe bus van Bilbao naar Bordeaux?
Ja, er is een directe bus tussen Bilbao en Bordeaux.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bilbao tot Bordeaux door bus?
De reis van bus van Bilbao naar Bordeaux zorgt voor 19.27kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bilbao

Populaire routes

Weekendjes weg van Bilbao

Internationale routes van Bilbao en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bilbao

Belangrijkste trajecten naarBordeaux

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten