Bus Porto - A Coruña prijzen vanaf € 14,99

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Porto naar A Coruña door bus

De reis van Porto naar A Coruña door bus is 247,96 km en duurt 4 uur en 57 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 02:30 en de laatste om 15:40. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar A Coruña door bus voor slechts € 14,99 of zoveel als € 66,07. De beste prijs voor deze reis is € 14,99.

Laagste prijs€ 14,99
Reisduur4 uur en 57 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 14,99
Hoogste prijs€ 66,07
Eerste vertrek02:30
Laatste vertrek15:40
Afstand247,96 km
VertrekPorto
AankomstA Coruña
VervoerdersFlixBus, AlianzaMeer

Bus Tickets van Porto tot A Coruña

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot A Coruña

Goedkope bus-tickets van Porto tot A Coruña
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot A Coruña.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar A Coruña, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar A Coruña te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot A Coruña te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 15,00 tot € 27,00, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 44% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Porto tot A Coruña

De goedkoopste bustickets voor Porto - A Coruña zijn te vinden voor slechts € 21,13 als je geluk hebt, of gemiddeld € 26,03. Het duurste ticket kan wel € 34,73 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar A Coruña te reizen

Als je met de bus naar A Coruña reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord FlixBus, BlaBlaCar Bus, Alsa van Porto tot A Coruña
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Porto naar A Coruña met bus.
Voorzieningen FlixBus BlaBlaCar Bus Alsa
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check cross
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross
air_con Airconditioning check check cross
bicycle Fiets cross cross check

Porto tot A Coruña CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
17.36kg
Bus
18.6kg
Vlucht
49.59kg
Auto
39.67kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Porto tot A Coruña?
Een bus-ticket van Porto tot A Coruña is € 24,24. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,99.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar A Coruña?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot A Coruña is € 14,99. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en A Coruña door bus?
Porto tot A Coruña is 247,96 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Porto en A Coruña?
Porto tot A Coruña is gemiddeld 4 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot A Coruña?
Porto tot A Coruña wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Alianza, BlaBlaCar Bus, Alsa, Renfe, FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda. diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Porto naar A Coruña?
Porto naar A Coruña heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Porto naar A Coruña?
De vroegste bus van Porto tot A Coruña vertrekt om 02:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Porto tot A Coruña?
De nieuwste bus van Porto tot A Coruña vertrekt om 15:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot A Coruña?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 14,99, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar A Coruña?
Er zijn gemiddeld 4 van Porto om naar A Coruña te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar A Coruña door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Porto en A Coruña is 4 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Porto naar A Coruña?
Ja, er is een directe bus tussen Porto en A Coruña.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot A Coruña door bus?
De reis van bus van Porto naar A Coruña zorgt voor 18.6kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Porto

Populaire routes

Weekendjes weg van Porto

Internationale routes van Porto en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Porto

Belangrijkste trajecten naarA Coruña

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten