Bus Boergas - Istanbul prijzen vanaf € 27,44

Start van
€ 27,44
Ontdekken

Boergas naar Istanbul door bus

De reis van Boergas naar Istanbul door bus is 206,72 km en duurt 7 uur en 26 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 11:05 en de laatste om 23:00. Het is mogelijk om te reizen van Boergas naar Istanbul door bus voor slechts € 27,44 of zoveel als € 37,00. De beste prijs voor deze reis is € 27,44.

Laagste prijs€ 27,44
Reisduur7 uur en 26 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 27,44
Hoogste prijs€ 37,00
Eerste vertrek11:05
Laatste vertrek23:00
Afstand206,72 km
VertrekBoergas
AankomstIstanbul
VervoerdersVIP Arda Tur, Arda Tur

Bus Tickets van Burgas tot Istanbul

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Burgas tot Istanbul

Goedkope bus-tickets van Boergas tot Istanbul
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Boergas tot Istanbul.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Boergas naar Istanbul, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Boergas naar Istanbul te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Burgas tot Istanbul te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 26,00 tot € 27,68, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 6% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Boergas tot Istanbul

De goedkoopste bustickets voor Boergas - Istanbul zijn te vinden voor slechts € 18,26 als je geluk hebt, of gemiddeld € 23,02. Het duurste ticket kan wel € 26,50 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Istanbul te reizen

Als je met de bus naar Istanbul reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Arda Tur is een Turkse busmaatschappij die intercity- en internationale busdiensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende busvervoerders in Turkije. Arda Tur exploiteert een moderne vloot bussen die zijn uitgerust met airconditioning, comfortabele stoelen en entertainmentsystemen aan boord. De routes van het bedrijf bestrijken grote steden in Turkije, evenals internationale bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Arda Tur staat bekend om zijn betrouwbare service, betaalbare tarieven en toewijding aan de veiligheid van passagiers. Het bedrijf biedt ook online boekings- en ticketservices, waardoor het voor passagiers gemakkelijk wordt om hun reis te plannen.

Diensten aan boord Arda Tur, City Lines van Boergas tot Istanbul
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Boergas naar Istanbul met bus.
Voorzieningen Arda Tur City Lines
wifi Wifi check cross
power_sockets Stopcontacten check check
food_and_drink Eten en drinken check cross
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check cross

Boergas tot Istanbul CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
14.47kg
Bus
15.5kg
Vlucht
41.34kg
Auto
33.07kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Boergas tot Istanbul?
Een bus-ticket van Boergas tot Istanbul is € 29,98. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 27,44.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Boergas naar Istanbul?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Boergas tot Istanbul is € 27,44. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Boergas en Istanbul door bus?
Boergas tot Istanbul is 206,72 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Boergas en Istanbul?
Boergas tot Istanbul is gemiddeld 7 uur en 26 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Boergas tot Istanbul?
Boergas tot Istanbul wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail VIP Arda Tur, Arda Tur, City Lines diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Boergas naar Istanbul?
Boergas naar Istanbul heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Boergas naar Istanbul?
De vroegste bus van Boergas tot Istanbul vertrekt om 11:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Boergas tot Istanbul?
De nieuwste bus van Boergas tot Istanbul vertrekt om 23:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Boergas tot Istanbul?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 27,44, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Boergas naar Istanbul?
Er zijn gemiddeld 4 van Boergas om naar Istanbul te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Boergas naar Istanbul door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Boergas en Istanbul is 6 uur en 40 min.
Is er een directe bus van Boergas naar Istanbul?
Ja, er is een directe bus tussen Boergas en Istanbul.
Wat is de CO2-uitstoot voor Boergas tot Istanbul door bus?
De reis van bus van Boergas naar Istanbul zorgt voor 15.5kg CO2-uitstoot.