Bus Bologna - Rimini prijzen vanaf € 7,49

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 16,70
Morgen € 9,60
2 dagen € 10,98
3 dagen € 8,18

Bologna naar Rimini door bus

De reis van Bologna naar Rimini door bus is 109,98 km en duurt 1 uur en 30 min. Er zijn 71 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:00 en de laatste om 23:00. Het is mogelijk om te reizen van Bologna naar Rimini door bus voor slechts € 7,49 of zoveel als € 37,60. De beste prijs voor deze reis is € 7,49.

Laagste prijs€ 7,49
Reisduur1 uur en 30 min
Aansluiting per dag71
Laagste prijs€ 7,49
Hoogste prijs€ 37,60
Eerste vertrek01:00
Laatste vertrek23:00
Afstand109,98 km
VertrekBologna
AankomstRimini
VervoerdersFlixBus, Shuttle Italy AirportMeer

Bus Tickets van Bologna tot Rimini

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bologna tot Rimini

Goedkope bus-tickets van Bologna tot Rimini
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bologna tot Rimini.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bologna naar Rimini, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bologna naar Rimini te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bologna tot Rimini te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 0,19 tot € 15,01, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 99% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Bologna tot Rimini

De goedkoopste bustickets voor Bologna - Rimini zijn te vinden voor slechts € 9,47 als je geluk hebt, of gemiddeld € 10,75. Het duurste ticket kan wel € 13,80 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Rimini te reizen

Als je met de bus naar Rimini reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Shuttle Italy Airport is een vervoersdienst die pendeldiensten van en naar luchthavens in Italië biedt. De service is ontworpen om reizigers een handige en betaalbare manier te bieden om naar hun bestemming te komen zonder het gedoe van het navigeren met het openbaar vervoer of de kosten van een taxi. Shuttle Italy Airport biedt een scala aan voertuigen voor verschillende groepsgroottes en budgetten, waaronder gedeelde shuttles, privétransfers en luxe voertuigen. De service is actief in grote steden in heel Italië, waaronder Rome, Milaan, Florence en Venetië, en kan van tevoren of op de dag van vertrek online worden geboekt.

Diensten aan boord FlixBus, Shuttle Italy Airport, Marino Bus van Bologna tot Rimini
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bologna naar Rimini met bus.
Voorzieningen FlixBus Shuttle Italy Airport Marino Bus
wifi Wifi check cross check
power_sockets Stopcontacten check cross cross
luggage Bagage check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check
air_con Airconditioning check check check

Bologna tot Rimini CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
7.7kg
Bus
8.25kg
Vlucht
22kg
Auto
17.6kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Bologna tot Rimini?
Een bus-ticket van Bologna tot Rimini is € 24,14. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,49.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bologna naar Rimini?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bologna tot Rimini is € 7,49. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bologna en Rimini door bus?
Bologna tot Rimini is 109,98 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Bologna en Rimini?
Bologna tot Rimini is gemiddeld 1 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Bologna tot Rimini?
Bologna tot Rimini wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Shuttle Italy Airport, Air Italy Shuttle, Marino Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Bologna naar Rimini?
Bologna naar Rimini heeft gemiddeld 71 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Bologna naar Rimini?
De vroegste bus van Bologna tot Rimini vertrekt om 01:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Bologna tot Rimini?
De nieuwste bus van Bologna tot Rimini vertrekt om 23:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bologna tot Rimini?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 7,49, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Bologna naar Rimini?
Er zijn gemiddeld 71 van Bologna om naar Rimini te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Bologna naar Rimini door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Bologna en Rimini is 1 uur en 25 min.
Is er een directe bus van Bologna naar Rimini?
Ja, er is een directe bus tussen Bologna en Rimini.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bologna tot Rimini door bus?
De reis van bus van Bologna naar Rimini zorgt voor 8.25kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bologna

Populaire routes

Weekendjes weg van Bologna

Internationale routes van Bologna en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bologna

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten