Bus Rotterdam - Breda prijzen vanaf € 12,98

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Rotterdam naar Breda door bus

De reis van Rotterdam naar Breda door bus is 42,62 km en duurt 4 uur en 18 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 16:58 en de laatste om 21:40. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Breda door bus voor slechts € 12,98 of zoveel als € 120,99. De beste prijs voor deze reis is € 12,98.

Laagste prijs€ 12,98
Reisduur4 uur en 18 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 12,98
Hoogste prijs€ 120,99
Eerste vertrek16:58
Laatste vertrek21:40
Afstand42,62 km
VertrekRotterdam
AankomstBreda
VervoerdersBlaBlaCar Bus, Thalys

Bus Tickets van Rotterdam tot Breda

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Breda

Goedkope bus-tickets van Rotterdam tot Breda
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Breda.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Breda, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Breda te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Breda te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Rotterdam tot Breda

De goedkoopste bustickets voor Rotterdam - Breda zijn te vinden voor slechts € 9,98 als je geluk hebt, of gemiddeld € 27,47. Het duurste ticket kan wel € 66,98 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Breda te reizen

Als je met de bus naar Breda reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Breda

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Rotterdam naar Breda reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, Thalys, FlixBus van Rotterdam tot Breda
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Breda met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus Thalys FlixBus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check check check
quiet_zone Stiltezone cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross check cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check
bicycle Fiets cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross check cross

Rotterdam tot Breda CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
2.98kg
Bus
3.2kg
Vlucht
8.52kg
Auto
6.82kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Rotterdam tot Breda?
Een bus-ticket van Rotterdam tot Breda is € 48,65. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Breda?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Breda is € 12,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Breda door bus?
Rotterdam tot Breda is 42,62 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Rotterdam en Breda?
Rotterdam tot Breda is gemiddeld 4 uur en 18 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 57 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Breda?
Rotterdam tot Breda wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, Thalys, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Rotterdam naar Breda?
Rotterdam naar Breda heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Rotterdam naar Breda?
De vroegste bus van Rotterdam tot Breda vertrekt om 16:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Rotterdam tot Breda?
De nieuwste bus van Rotterdam tot Breda vertrekt om 21:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Breda?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 12,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Breda door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Rotterdam en Breda is 1 uur en 57 min.
Is er een directe bus van Rotterdam naar Breda?
Ja, er is een directe bus tussen Rotterdam en Breda.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Breda door bus?
De reis van bus van Rotterdam naar Breda zorgt voor 3.2kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarBreda

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten