Trein Rotterdam - Breda prijzen vanaf 11€

Start van
11€
Ontdekken

Rotterdam naar Breda door trein

De reis van Rotterdam naar Breda door trein is 42,6 km en duurt 21 min. Er zijn 35 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:00 en de laatste om 20:11. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Breda door trein voor slechts 11€ of zoveel als 70,99€. De beste prijs voor deze reis is 11€.

Beste prijs 11€
Reisduur 21 min
Aansluiting per dag 35
Laagste prijs 11€
Hoogste prijs 70,99€
Eerste vertrek 01:00
Laatste vertrek 20:11
Afstand 42,6 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Breda
Vervoerders Thalys, DB - ICE Sprinter,

Trein Tickets van Rotterdam tot Breda

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  11€
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Breda

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Breda.

Het traject van Rotterdam naar Breda wordt dagelijks gereden door 33 treinen vertrekkend van naar het station in Rotterdam Centraal naar in de stations in Breda Central Station.

De gemiddelde reisduur bedraagt 32 min. De eerste trein vertrekt om 00:02. De laatste trein vertrekt om 19:11.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Breda
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Breda.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Breda, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Breda te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Breda te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag

Vind de beste dag om met de trein naar Breda te reizen

Als u met de trein naar Breda reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Breda

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys en DB - Intercity wanneer u van Rotterdam naar Breda reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Thalys, FlixBus en DB - Intercity van Rotterdam tot Breda
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Breda met trein.
Voorzieningen Thalys FlixBus DB - Intercity
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Rotterdam tot Breda CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.2kg
Bus
1.4kg
Vlucht
54.3kg
Auto
5.2kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Breda met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Breda is 0.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Breda? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Breda bespaar je 54.1kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.2kg vs de bus en 5.0kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Breda?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Breda is 12,71€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 11€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Breda?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Breda is 11€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Breda door trein?
Rotterdam tot Breda is 42,6 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Breda?
Rotterdam tot Breda is gemiddeld 36 min. De snelste optie brengt u echter daar in 21 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Breda?
Rotterdam tot Breda wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Thalys, DB - ICE Sprinter, FlixBus, NS International - InterCity Direct, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Breda?
Rotterdam naar Breda heeft gemiddeld 35 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Breda?
De vroegste trein van Rotterdam tot Breda vertrekt om 01:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Breda?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Breda vertrekt om 20:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Breda?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 11€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Breda gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Breda te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Breda Central Station.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rotterdam naar Breda?
Er zijn gemiddeld 32 van Rotterdam om naar Breda te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Breda door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Breda is 21 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Breda?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Breda.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Breda door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Breda zorgt voor 0.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarBreda

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten