Trein Rotterdam - Breda prijzen vanaf € 8,70

Start van
€ 8,70

Rotterdam naar Breda door trein

De reis van Rotterdam naar Breda door trein is 42,62 km en duurt 0 uur en 42 min. Er zijn 88 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:01 en de laatste om 23:58. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Breda door trein voor slechts € 8,70 of zoveel als € 94,99. De beste prijs voor deze reis is € 8,70.

Laagste prijs€ 8,70
Reisduur0 uur en 42 min
Aansluiting per dag88
Laagste prijs€ 8,70
Hoogste prijs€ 94,99
Eerste vertrek00:01
Laatste vertrek23:58
Afstand42,62 km
VertrekRotterdam
AankomstBreda
VervoerdersNS International - InterCity Direct, ThalysMeer

Trein Tickets van Rotterdam tot Breda

Vertrekdatum
donderdag 29 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Breda

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Breda
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Breda.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Breda, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Breda te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Breda te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Breda

De goedkoopste Rotterdam - Breda treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Breda te reizen

Als u met de trein naar Breda reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Breda

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Rotterdam naar Breda reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, FlixBus, DB - Intercity van Rotterdam tot Breda
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Breda met train.
Voorzieningen Thalys FlixBus DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check cross cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check cross
bicycle Fiets check cross cross
sleeper_couchette Slaper check cross cross

Rotterdam tot Breda CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.98kg
Bus
3.2kg
Vlucht
8.52kg
Auto
6.82kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Breda met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Breda is 2.98kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Breda? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Breda bespaar je 5.54kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.22kg vs de bus en 3.84kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Breda?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Breda is € 11,98. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Breda?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Breda is € 8,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Breda door trein?
Rotterdam tot Breda is 42,62 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Breda?
Rotterdam tot Breda is gemiddeld 0 uur en 42 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 22 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Breda?
Rotterdam tot Breda wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail NS International - InterCity Direct, Thalys, Nederlandse-Spoorwegen (NS), FlixBus, DB - ICE Sprinter, Intercity Direct, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Breda?
Rotterdam naar Breda heeft gemiddeld 88 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Breda?
De vroegste trein van Rotterdam tot Breda vertrekt om 00:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Breda?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Breda vertrekt om 23:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Breda?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Breda gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Breda te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum en je kunt aankomen op Breda Central Station.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rotterdam naar Breda?
Er zijn gemiddeld 26 van Rotterdam om naar Breda te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Breda door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Breda is 0 uur en 22 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Breda?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Breda.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Breda door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Breda zorgt voor 2.98kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarBreda

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten