Trein Breda - Raalte prijzen vanaf € 24,90

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Breda naar Raalte door trein

De reis van Breda naar Raalte door trein is 135,93 km en duurt 2 uur en 42 min. Er zijn 65 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:50 en de laatste om 23:23. Het is mogelijk om te reizen van Breda naar Raalte door trein voor slechts € 24,90 of zoveel als € 24,90. De beste prijs voor deze reis is € 24,90.

Laagste prijs€ 24,90
Reisduur2 uur en 42 min
Aansluiting per dag65
Laagste prijs€ 24,90
Hoogste prijs€ 24,90
Eerste vertrek07:50
Laatste vertrek23:23
Afstand135,93 km
VertrekBreda
AankomstRaalte
Vervoerdersnsnl
Goedkope trein-tickets van Breda tot Raalte
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Breda tot Raalte.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Breda naar Raalte, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Breda naar Raalte te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Raalte te reizen

Als u met de trein naar Raalte reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Breda tot Raalte CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.51kg
Bus
10.19kg
Vlucht
27.19kg
Auto
21.75kg
Wat is de CO2-uitstoot van Breda tot Raalte met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Breda en Raalte is 9.51kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Breda en Raalte? Door de trein te nemen tussen Breda en Raalte bespaar je 17.68kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.68kg vs de bus en 12.24kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Breda tot Raalte?
Een trein-ticket van Breda tot Raalte is € 24,90. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Breda naar Raalte?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Breda tot Raalte is € 24,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Breda en Raalte door trein?
Breda tot Raalte is 135,93 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Breda en Raalte?
Breda tot Raalte is gemiddeld 2 uur en 42 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 41 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Breda naar Raalte?
Breda naar Raalte heeft gemiddeld 65 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Breda naar Raalte?
De vroegste trein van Breda tot Raalte vertrekt om 07:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Breda tot Raalte?
De nieuwste trein van Breda tot Raalte vertrekt om 23:23. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Breda tot Raalte?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Breda naar Raalte door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Breda en Raalte is 2 uur en 41 min.
Is er een directe trein van Breda naar Raalte?
Ja, er is een directe trein tussen Breda en Raalte.
Wat is de CO2-uitstoot voor Breda tot Raalte door trein?
De reis van trein van Breda naar Raalte zorgt voor 9.51kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Breda

Populaire routes

Weekendjes weg van Breda

Internationale routes van Breda en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Breda

Belangrijkste trajecten naarRaalte

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten