Trein Groningen - Raalte prijzen vanaf € 19,70

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Groningen naar Raalte door trein

De reis van Groningen naar Raalte door trein is 94,82 km en duurt 1 uur en 39 min. Er zijn 38 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:23 en de laatste om 23:53. Het is mogelijk om te reizen van Groningen naar Raalte door trein voor slechts € 19,70 of zoveel als € 19,70. De beste prijs voor deze reis is € 19,70.

Laagste prijs€ 19,70
Reisduur1 uur en 39 min
Aansluiting per dag38
Laagste prijs€ 19,70
Hoogste prijs€ 19,70
Eerste vertrek00:23
Laatste vertrek23:53
Afstand94,82 km
VertrekGroningen
AankomstRaalte
VervoerdersNederlandse-Spoorwegen (NS), nsnl

Goedkope trein-tickets van Groningen tot Raalte
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Groningen tot Raalte.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Groningen naar Raalte, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Groningen naar Raalte te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Groningen naar Raalte

De goedkoopste Groningen - Raalte treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Raalte te reizen

Als u met de trein naar Raalte reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Groningen tot Raalte CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.64kg
Bus
7.11kg
Vlucht
18.96kg
Auto
15.17kg
Wat is de CO2-uitstoot van Groningen tot Raalte met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Groningen en Raalte is 6.64kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Groningen en Raalte? Door de trein te nemen tussen Groningen en Raalte bespaar je 12.32kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.47kg vs de bus en 8.53kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Groningen tot Raalte?
Een trein-ticket van Groningen tot Raalte is € 19,70. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Groningen naar Raalte?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Groningen tot Raalte is € 19,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Groningen en Raalte door trein?
Groningen tot Raalte is 94,82 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Groningen en Raalte?
Groningen tot Raalte is gemiddeld 1 uur en 39 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 28 min.
Welke bedrijven werken van Groningen tot Raalte?
Groningen tot Raalte wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Nederlandse-Spoorwegen (NS), nsnl diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Groningen naar Raalte?
Groningen naar Raalte heeft gemiddeld 38 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Groningen naar Raalte?
De vroegste trein van Groningen tot Raalte vertrekt om 00:23. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Groningen tot Raalte?
De nieuwste trein van Groningen tot Raalte vertrekt om 23:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Groningen tot Raalte?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Groningen naar Raalte door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Groningen en Raalte is 1 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Groningen naar Raalte?
Ja, er is een directe trein tussen Groningen en Raalte.
Wat is de CO2-uitstoot voor Groningen tot Raalte door trein?
De reis van trein van Groningen naar Raalte zorgt voor 6.64kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Groningen

Populaire routes

Weekendjes weg van Groningen

Internationale routes van Groningen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Groningen

Belangrijkste trajecten naarRaalte

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten