Trein Amsterdam - Berlijn prijzen vanaf € 24,98

14-07-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 44,47
Morgen € 41,47
2 dagen € 38,46
3 dagen € 36,18

Amsterdam naar Berlijn door trein

De reis van Amsterdam naar Berlijn door trein is 578,01 km en duurt 10 uur en 39 min. Er zijn 20 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:35 en de laatste om 23:15. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Berlijn door trein voor slechts € 24,98 of zoveel als € 169,30. De beste prijs voor deze reis is € 24,98.

Laagste prijs€ 24,98
Reisduur10 uur en 39 min
Aansluiting per dag20
Laagste prijs€ 24,98
Hoogste prijs€ 169,30
Eerste vertrek00:35
Laatste vertrek23:15
Afstand578,01 km
VertrekAmsterdam
AankomstBerlijn
VervoerdersFlixTrain, European Sleeper

Trein Tickets van Amsterdam tot Berlijn

Vertrekdatum
zondag 14 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Berlijn

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Berlijn
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Berlijn.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Berlijn, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Berlijn te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Berlijn te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 24,63 tot € 67,74, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 64% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Amsterdam naar Berlijn

De goedkoopste Amsterdam - Berlijn treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 29,85 als je geluk hebt, of € 44,82 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 51,75 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Berlijn te reizen

Als u met de trein naar Berlijn reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Berlijn

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain wanneer u van Amsterdam naar Berlijn reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Maak moeiteloos verbinding met FlixTrain en geniet van gratis wifi, of u nu aan het werk bent, aan het chatten bent of gewoon aan het browsen bent.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Houd uw apparaten opgeladen en gebruiksklaar. FlixTrain-stoelen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Voor uw veiligheid en het comfort van iedereen aan boord staat FlixBus toe dat u één handbagage meeneemt die onder de stoel of in het bagagevak moet passen. U mag ook één ingecheckte koffer meenemen, maar zorg ervoor dat u deze zelf kunt in- en uitladen en in de bagageruimte of onder uw stoel kunt opbergen. Zorg ervoor dat uw bagage niet omvangrijk is of een risico voor anderen vormt. Vergeet niet dat het uw verantwoordelijkheid is om tijdens de reis op uw bezittingen te letten.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
FlixTrain geeft prioriteit aan comfort voor iedereen. Passagiers met mobiliteitsproblemen kunnen speciale zitplaatsen boeken en gebruik maken van gratis vervoer voor opvouwbare rolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen. Neem contact op met FlixTrain voor alle benodigde hulp.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel FlixTrain geen catering aan boord biedt, kunt u wel uw eigen hapjes en drankjes meenemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Met FlixTrain kun je een extra stuk bagage inpakken, maar het is een goed idee om vroeg te boeken, aangezien de treinruimte beperkt is. Heb je een sportuitrusting of een groot muziekinstrument? Ze zijn ook welkom, maar er kan een extra vergoeding van toepassing zijn. Als u rondfietst, kunt u uw fiets voor slechts 9 euro op specifieke plekken parkeren, maar zorg ervoor dat deze een standaardformaat heeft en vrij is van extra opzetstukken. Vergeet niet om tijdig een plekje voor je fiets te reserveren, want de ruimte raakt snel vol
Diensten aan boord FlixTrain, FlixBus van Amsterdam tot Berlijn
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Berlijn met train.
Voorzieningen FlixTrain FlixBus
quiet_zone Stiltezone check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check cross
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check cross
sleeper_couchette Slaper check cross

Amsterdam tot Berlijn CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
40.46kg
Bus
43.35kg
Vlucht
115.6kg
Auto
92.48kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Berlijn met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Berlijn is 40.46kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Berlijn? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Berlijn bespaar je 75.14kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.89kg vs de bus en 52.02kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Berlijn?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Berlijn is € 55,48. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Berlijn?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Berlijn is € 24,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Berlijn door trein?
Amsterdam tot Berlijn is 578,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Berlijn?
Amsterdam tot Berlijn is gemiddeld 10 uur en 39 min. De snelste optie brengt u echter daar in 7 uur en 44 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Berlijn?
Amsterdam tot Berlijn wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixTrain, European Sleeper, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Berlijn?
Amsterdam naar Berlijn heeft gemiddeld 20 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Berlijn?
De vroegste trein van Amsterdam tot Berlijn vertrekt om 00:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Berlijn?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Berlijn vertrekt om 23:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Berlijn?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Amsterdam naar Berlijn?
Er zijn gemiddeld 3 van Amsterdam om naar Berlijn te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Berlijn door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Berlijn is 7 uur en 44 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Berlijn?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Berlijn.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Berlijn door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Berlijn zorgt voor 40.46kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarBerlijn

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten