Trein Córdoba, Andalusië - Pamplona prijzen vanaf € 47,52

14-07-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Córdoba, Andalusië naar Pamplona door trein

De reis van Córdoba, Andalusië naar Pamplona door trein is 609,06 km en duurt 7 uur en 43 min. Er zijn 12 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:20 en de laatste om 17:15. Het is mogelijk om te reizen van Córdoba, Andalusië naar Pamplona door trein voor slechts € 47,52 of zoveel als € 150,65. De beste prijs voor deze reis is € 47,52.

Laagste prijs€ 47,52
Reisduur7 uur en 43 min
Aansluiting per dag12
Laagste prijs€ 47,52
Hoogste prijs€ 150,65
Eerste vertrek07:20
Laatste vertrek17:15
Afstand609,06 km
VertrekCórdoba, Andalusië
AankomstPamplona
VervoerdersAVLO, Renfe - IntercityMeer

Trein Tickets van Córdoba, Andalusië tot Pamplona

Vertrekdatum
zondag 14 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Córdoba, Andalusië tot Pamplona

Goedkope trein-tickets van Córdoba, Andalusië tot Pamplona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Córdoba, Andalusië tot Pamplona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Córdoba, Andalusië naar Pamplona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Córdoba, Andalusië naar Pamplona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Córdoba, Andalusië tot Pamplona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Pamplona te reizen

Als u met de trein naar Pamplona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Avlo-treinen werden in 2020 geïntroduceerd als hogesnelheidstreindienst van Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, als een goedkoper alternatief voor de hogesnelheidstreindienst AVE. Avlo-treinen bieden, in tegenstelling tot de AVE, een enkele zitklasse en hebben minder diensten aan boord om meer passagierscapaciteit te bieden. De hoofdstations zijn Barcelona Sants, Madrid Atocha en Zaragoza-Delicias.

Iryo is een Spaanse hogesnelheidstreinmaatschappij, opgericht in 2019 en bedient de grote steden van Spanje, zoals Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia en Zaragoza. iryo is actief op het nationale spoorwegnet in Spanje en maakt gebruik van de nieuwste AVE hogesnelheidstreinen om passagiers te vervoeren met snelheden tot 310 km/u.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Tickettypes en faciliteiten van Córdoba, Andalusië tot Pamplona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVLO en Iryo wanneer u van Córdoba, Andalusië naar Pamplona reist.

Economy Class

U kunt reizen met het standaard "economy class"-ticket op Avlo-treinen, dat verwijst naar het standaard basisniveau van het beschikbare zitplaatsniveau in de trein. Met dit ticket heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals bagagerekken, leeslampjes en toiletten.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Singular

Het ‘Singular tarief’ biedt flexibiliteit voor ondernemers en bedrijven met een persoonlijke klantenservice van iryo-assistenten.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Inicial

Het initiële tarief van iryo biedt betaalbare reizen zonder concessies te doen aan comfort of service.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Singular ONLY YOU

Het tarief "Singular Only YOU" is bedoeld voor ondernemers en bedrijven en biedt de beste voorwaarden voor wijzigingen en annuleringen van het ticket.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Infinita

Infinita is het all-inclusive tarief van iryo dat de beste reismogelijkheden biedt met flexibiliteit en comfort.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden op Avlo met gratis WiFi via PlayRenfe. Geniet van films, tv-programma's en diverse soorten leesvoer binnen handbereik.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke stoel op de Avlo uitgerust met een stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
U kunt een stuk handbagage meenemen zonder gewichtslimiet, zoals een tas, rugzak of iets dergelijks, met afmetingen tot 27x36x25 cm, en een stuk ruimbagage zonder gewichtslimiet, zoals een koffer, met afmetingen tot maximaal tot 55x35x25 cm, zonder dat u een toeslag betaalt bovenop de ticketprijs die u volgens het Basistarief betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Avlo biedt hulp aan passagiers met beperkte mobiliteit. Neem contact op met Avlo voor meer informatie.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel Avlo geen dinerservice biedt, zijn er wel automaten met een scala aan drankjes en snacks. Houd er rekening mee dat deze machines alleen kaartbetalingen accepteren.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want Avlo-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U mag vouwfietsen en scooters meenemen aan boord, zolang deze voldoen aan de maximale afmetingen voor bagage: 55x35x25 cm (als handbagage zonder gewichtslimiet, inbegrepen in de prijs van het Basistarief), of 85x60x35 cm, of maximaal 180 cm in totaal (als extra bagage tegen extra kosten). Om aan de regelgeving te voldoen, moeten alle fietsen en scooters worden opgevouwen en opgeborgen in de bijbehorende draagtassen.
wifi Wifi open icon close icon
Maak verbinding met gratis WiFi op iryo-treinen in elke klasse. Geniet van films, tv-programma's, live nieuws en Spotify voor entertainment.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel in iryo-treinen wordt geleverd met stopcontacten, en die in de Infinita- en Singular Cafe-klasse beschikken over extra USB-poorten.
luggage Bagage open icon close icon
Op iryo-treinen kunt u dankzij het flexibele bagagebeleid comfortabel reizen met maximaal 3 stuks bagage, inclusief een stuk handbagage. De maximale grootte voor 2 grotere stukken is 85x55x35cm, terwijl handbagage 36x27x15cm moet zijn. Het totale gewichtslimiet is 25 kg.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
iryo-treinen zijn ontworpen met het oog op inclusiviteit, bieden speciale zitplaatsen voor passagiers met beperkte mobiliteit en zorgen voor trapvrije toegang tijdens zowel het in- als uitstappen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
iryo biedt kwaliteitsmenu's voor alle klassen. Vind het restaurant/bar aan boord meestal dichtbij bus 2. Voor Infinita Class-passagiers worden de maaltijden op uw zitplaats geserveerd, maar vergeet niet om 24 uur van tevoren te reserveren.
air_con Airconditioning open icon close icon
Geniet van frisse en comfortabele lucht in de ETR1000-trein; Het geavanceerde airconditioningsysteem ververst de lucht in het hele rijtuig in slechts 3 minuten, waardoor elke passagier een royale 35 m3/u frisse buitenlucht krijgt.
bicycle Fiets open icon close icon
In de Iryo-treinen kun je per touringcar één gedemonteerde fiets of elektrische scooter meenemen, zolang deze maar in een tas zit en binnen een afmeting van 90x120x40 cm blijft. Het is gratis te vervoeren! Houd er rekening mee dat u zelf zorgt voor het laden, bewaren en lossen. Houd ook rekening met het comfort en de veiligheid van andere passagiers en onthoud dat eventuele veroorzaakte schade voor uw rekening komt.
Diensten aan boord AVLO, Iryo, AVE van Córdoba, Andalusië tot Pamplona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Córdoba, Andalusië naar Pamplona met train.
Voorzieningen AVLO Iryo AVE
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check
air_con Airconditioning check cross check
bicycle Fiets check cross check

Córdoba, Andalusië tot Pamplona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
42.63kg
Bus
45.68kg
Vlucht
121.81kg
Auto
97.45kg
Wat is de CO2-uitstoot van Córdoba, Andalusië tot Pamplona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona is 42.63kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona? Door de trein te nemen tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona bespaar je 79.18kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.05kg vs de bus en 54.82kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Córdoba, Andalusië tot Pamplona?
Een trein-ticket van Córdoba, Andalusië tot Pamplona is € 111,40. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 47,52.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Córdoba, Andalusië naar Pamplona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Córdoba, Andalusië tot Pamplona is € 47,52. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona door trein?
Córdoba, Andalusië tot Pamplona is 609,06 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona?
Córdoba, Andalusië tot Pamplona is gemiddeld 7 uur en 43 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Córdoba, Andalusië tot Pamplona?
Córdoba, Andalusië tot Pamplona wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail AVLO, Renfe - Intercity, Iryo, Alvia, AVE diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Córdoba, Andalusië naar Pamplona?
Córdoba, Andalusië naar Pamplona heeft gemiddeld 12 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Córdoba, Andalusië naar Pamplona?
De vroegste trein van Córdoba, Andalusië tot Pamplona vertrekt om 07:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Córdoba, Andalusië tot Pamplona?
De nieuwste trein van Córdoba, Andalusië tot Pamplona vertrekt om 17:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Córdoba, Andalusië tot Pamplona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 47,52, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Córdoba, Andalusië naar Pamplona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona is 5 uur en 25 min.
Is er een directe trein van Córdoba, Andalusië naar Pamplona?
Ja, er is een directe trein tussen Córdoba, Andalusië en Pamplona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Córdoba, Andalusië tot Pamplona door trein?
De reis van trein van Córdoba, Andalusië naar Pamplona zorgt voor 42.63kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Córdoba, Andalusië

Populaire routes

Weekendjes weg van Córdoba, Andalusië

Internationale routes van Córdoba, Andalusië en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Córdoba, Andalusië

Belangrijkste trajecten naarPamplona

Andere populaire trajecten