Trein Jabbeke - Gent prijzen vanaf € 10,80

Start van
€ 10,80

Jabbeke naar Gent door trein

De reis van Jabbeke naar Gent door trein is 46,23 km en duurt 0 uur en 44 min. Er zijn 21 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:36 en de laatste om 22:40. Het is mogelijk om te reizen van Jabbeke naar Gent door trein voor slechts € 10,80 of zoveel als € 10,80. De beste prijs voor deze reis is € 10,80.

Laagste prijs€ 10,80
Reisduur0 uur en 44 min
Aansluiting per dag21
Laagste prijs€ 10,80
Hoogste prijs€ 10,80
Eerste vertrek05:36
Laatste vertrek22:40
Afstand46,23 km
VertrekJabbeke
AankomstGent
VervoerdersIc

Trein Tickets van Jabbeke tot Ghent

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Jabbeke tot Ghent

Goedkope trein-tickets van Jabbeke tot Gent
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Jabbeke tot Gent.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Jabbeke naar Gent, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Jabbeke naar Gent te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Jabbeke tot Ghent te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Jabbeke naar Gent

De goedkoopste Jabbeke - Gent treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 14,36 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Gent te reizen

Als u met de trein naar Gent reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Jabbeke tot Gent CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.24kg
Bus
3.47kg
Vlucht
9.25kg
Auto
7.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Jabbeke tot Gent met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Jabbeke en Gent is 3.24kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Jabbeke en Gent? Door de trein te nemen tussen Jabbeke en Gent bespaar je 6.01kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.23kg vs de bus en 4.16kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Jabbeke tot Gent?
Een trein-ticket van Jabbeke tot Gent is € 10,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Jabbeke naar Gent?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Jabbeke tot Gent is € 10,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Jabbeke en Gent door trein?
Jabbeke tot Gent is 46,23 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Jabbeke en Gent?
Jabbeke tot Gent is gemiddeld 0 uur en 44 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 34 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Jabbeke naar Gent?
Jabbeke naar Gent heeft gemiddeld 21 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Jabbeke naar Gent?
De vroegste trein van Jabbeke tot Gent vertrekt om 05:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Jabbeke tot Gent?
De nieuwste trein van Jabbeke tot Gent vertrekt om 22:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Jabbeke tot Gent?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Jabbeke naar Gent door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Jabbeke en Gent is 0 uur en 34 min.
Is er een directe trein van Jabbeke naar Gent?
Ja, er is een directe trein tussen Jabbeke en Gent.
Wat is de CO2-uitstoot voor Jabbeke tot Gent door trein?
De reis van trein van Jabbeke naar Gent zorgt voor 3.24kg CO2-uitstoot.

Populaire routes

Internationale routes van Jabbeke en nabijgelegen gebieden

Belangrijkste trajecten naarGent

Andere populaire trajecten