Trein Hoogeveen - Emmen prijzen vanaf € 19,65

Start van
€ 19,65

Hoogeveen naar Emmen door trein

De reis van Hoogeveen naar Emmen door trein is 29,69 km en duurt 1 uur en 43 min. Er zijn 33 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:35. Het is mogelijk om te reizen van Hoogeveen naar Emmen door trein voor slechts € 19,65 of zoveel als € 19,65. De beste prijs voor deze reis is € 19,65.

Laagste prijs€ 19,65
Reisduur1 uur en 43 min
Aansluiting per dag33
Laagste prijs€ 19,65
Hoogste prijs€ 19,65
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:35
Afstand29,69 km
VertrekHoogeveen
AankomstEmmen
Vervoerdersnsnl

Goedkope trein-tickets van Hoogeveen tot Emmen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Hoogeveen tot Emmen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Hoogeveen naar Emmen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Hoogeveen naar Emmen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Hoogeveen naar Emmen

De goedkoopste Hoogeveen - Emmen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Emmen te reizen

Als u met de trein naar Emmen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Hoogeveen tot Emmen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.08kg
Bus
2.23kg
Vlucht
5.94kg
Auto
4.75kg
Wat is de CO2-uitstoot van Hoogeveen tot Emmen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Hoogeveen en Emmen is 2.08kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Hoogeveen en Emmen? Door de trein te nemen tussen Hoogeveen en Emmen bespaar je 3.86kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.15kg vs de bus en 2.67kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Hoogeveen tot Emmen?
Een trein-ticket van Hoogeveen tot Emmen is € 19,65. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,65.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Hoogeveen naar Emmen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Hoogeveen tot Emmen is € 19,65. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Hoogeveen en Emmen door trein?
Hoogeveen tot Emmen is 29,69 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Hoogeveen en Emmen?
Hoogeveen tot Emmen is gemiddeld 1 uur en 43 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 29 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Hoogeveen naar Emmen?
Hoogeveen naar Emmen heeft gemiddeld 33 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Hoogeveen naar Emmen?
De vroegste trein van Hoogeveen tot Emmen vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Hoogeveen tot Emmen?
De nieuwste trein van Hoogeveen tot Emmen vertrekt om 23:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Hoogeveen tot Emmen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,65, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Hoogeveen naar Emmen gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Hoogeveen om naar Emmen te gaan. Je kunt gaan van Hoogeveen Train Station en je kunt aankomen op Emmen(NL).
Wat is de snelste reistijd tussen Hoogeveen naar Emmen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Hoogeveen en Emmen is 1 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Hoogeveen naar Emmen?
Ja, er is een directe trein tussen Hoogeveen en Emmen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Hoogeveen tot Emmen door trein?
De reis van trein van Hoogeveen naar Emmen zorgt voor 2.08kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Hoogeveen

Populaire routes

Weekendjes weg van Hoogeveen

Internationale routes van Hoogeveen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Hoogeveen

Belangrijkste trajecten naarEmmen

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten