Trein Stuttgart - Lörrach prijzen vanaf € 24,90

Start van
€ 24,90

Stuttgart naar Lörrach door trein

De reis van Stuttgart naar Lörrach door trein is 171,69 km en duurt 3 uur en 36 min. Er zijn 12 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:16 en de laatste om 19:12. Het is mogelijk om te reizen van Stuttgart naar Lörrach door trein voor slechts € 24,90 of zoveel als € 65,90. De beste prijs voor deze reis is € 24,90.

Laagste prijs€ 24,90
Reisduur3 uur en 36 min
Aansluiting per dag12
Laagste prijs€ 24,90
Hoogste prijs€ 65,90
Eerste vertrek00:16
Laatste vertrek19:12
Afstand171,69 km
VertrekStuttgart
AankomstLörrach
VervoerdersDB - Regional Express, TGV inOuiMeer

Trein Tickets van Stuttgart tot Lörrach

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Stuttgart tot Lörrach

Goedkope trein-tickets van Stuttgart tot Lörrach
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Stuttgart tot Lörrach.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Stuttgart naar Lörrach, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Stuttgart naar Lörrach te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Stuttgart tot Lörrach te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Stuttgart naar Lörrach

De goedkoopste Stuttgart - Lörrach treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 14,98 als je geluk hebt, of € 31,29 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 44,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lörrach te reizen

Als u met de trein naar Lörrach reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Swiss Federal Railways, of SBB, is de spoorwegorganisatie van het land. Door heel Zwitserland biedt SBB passagierstreindiensten aan met verbindingen naar landen als Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. SBB biedt een scala aan treindiensten, waaronder hogesnelheidstreinen, regionale treinen en internationale treinen, en biedt verschillende serviceklassen, van standaard zitplaatsen tot luxe slaapcabines.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Interregio Express (IRE) is een regionale treindienst in Duitsland die op niet-geëlektrificeerde lijnen rijdt. De dienst wordt beheerd door Deutsche Bahn, de nationale spoorwegmaatschappij van Duitsland. Het werd in 2001 geïntroduceerd om passagiers op het platteland snellere en comfortabelere reismogelijkheden te bieden. IRE-treinen rijden meestal tussen steden en dorpen en stoppen onderweg op kleinere stations.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Stuttgart tot Lörrach

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui, DB - InterCity Express (ICE) en DB - Intercity wanneer u van Stuttgart naar Lörrach reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord DB - Regional Express, TGV inOui, DB - Intercity van Stuttgart tot Lörrach
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Stuttgart naar Lörrach met train.
Voorzieningen DB - Regional Express TGV inOui DB - Intercity SBB DB - InterCity Express (ICE) DB - Interregio Express (IRE)
quiet_zone Stiltezone check check cross check check check
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check cross check check check
bicycle Fiets check check cross check check check
sleeper_couchette Slaper check check cross check check check
luggage Bagage cross check check check check check

Stuttgart tot Lörrach CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.02kg
Bus
12.88kg
Vlucht
34.34kg
Auto
27.47kg
Wat is de CO2-uitstoot van Stuttgart tot Lörrach met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Stuttgart en Lörrach is 12.02kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Stuttgart en Lörrach? Door de trein te nemen tussen Stuttgart en Lörrach bespaar je 22.32kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.86kg vs de bus en 15.45kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Stuttgart tot Lörrach?
Een trein-ticket van Stuttgart tot Lörrach is € 43,43. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Stuttgart naar Lörrach?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Stuttgart tot Lörrach is € 24,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Stuttgart en Lörrach door trein?
Stuttgart tot Lörrach is 171,69 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Stuttgart en Lörrach?
Stuttgart tot Lörrach is gemiddeld 3 uur en 36 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 42 min.
Welke bedrijven werken van Stuttgart tot Lörrach?
Stuttgart tot Lörrach wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, TGV inOui, DB - Intercity, SBB, DB - InterCity Express (ICE), DB - Interregio Express (IRE), Go-Ahead Baden-Württemberg diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Stuttgart naar Lörrach?
Stuttgart naar Lörrach heeft gemiddeld 12 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Stuttgart naar Lörrach?
De vroegste trein van Stuttgart tot Lörrach vertrekt om 00:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Stuttgart tot Lörrach?
De nieuwste trein van Stuttgart tot Lörrach vertrekt om 19:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Stuttgart tot Lörrach?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Stuttgart naar Lörrach gaan?
Er zijn 7 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Stuttgart om naar Lörrach te gaan. Je kunt gaan van Stuttgart-Vaihingen, Stuttgart-Zuffenhausen, Stuttgart-Bad Cannstatt, Stuttgart Hbf (tief), Kornwestheim Pbf, Echterdingen, Stuttgart-Obertürkheim en je kunt aankomen op Lörrach Museum/Burghof, Lörrach-Stetten, Lörrach Hauptbahnhof.
Wat is de snelste reistijd tussen Stuttgart naar Lörrach door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Stuttgart en Lörrach is 2 uur en 42 min.
Is er een directe trein van Stuttgart naar Lörrach?
Ja, er is een directe trein tussen Stuttgart en Lörrach.
Wat is de CO2-uitstoot voor Stuttgart tot Lörrach door trein?
De reis van trein van Stuttgart naar Lörrach zorgt voor 12.02kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Stuttgart

Populaire routes

Weekendjes weg van Stuttgart

Internationale routes van Stuttgart en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Stuttgart

Belangrijkste trajecten naarLörrach

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten