Trein Zoagli - Milaan prijzen vanaf € 13,90

Start van
€ 13,90

Zoagli naar Milaan door trein

De reis van Zoagli naar Milaan door trein is 125,67 km en duurt 3 uur en 38 min. Er zijn 218 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:41 en de laatste om 20:05. Het is mogelijk om te reizen van Zoagli naar Milaan door trein voor slechts € 13,90 of zoveel als € 49,30. De beste prijs voor deze reis is € 13,90.

Laagste prijs€ 13,90
Reisduur3 uur en 38 min
Aansluiting per dag218
Laagste prijs€ 13,90
Hoogste prijs€ 49,30
Eerste vertrek05:41
Laatste vertrek20:05
Afstand125,67 km
VertrekZoagli
AankomstMilaan
VervoerdersItalo, FrecciabiancaMeer

Trein Tickets van Zoagli tot Milan

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Zoagli tot Milan

Goedkope trein-tickets van Zoagli tot Milaan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Zoagli tot Milaan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Zoagli naar Milaan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Zoagli naar Milaan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Zoagli tot Milan te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Zoagli naar Milaan

De goedkoopste Zoagli - Milaan treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 3,79 als je geluk hebt, of € 11,61 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,75 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Milaan te reizen

Als u met de trein naar Milaan reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciabianca, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij van Italië, is een hogesnelheidstreindienst die prominente steden en dorpen in Italië met elkaar verbindt, zoals Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Rome en Lecce. Frecciabianca-treinen rijden met een topsnelheid van 200 km/u en bieden passagiers eerste- en tweedeklas zitplaatsen. Deze dienst behoort tot de Frecciarossa-familie van hogesnelheidstreinen in Italië.

Italo, een dochteronderneming van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), exploiteert hogesnelheidstreinen door heel Italië. De lancering in 2012 van Italo-treinen, die zowel conventioneel als hogesnelheidstreinen zijn, biedt reizigers snel en comfortabel reizen door Italië. De snelheid van 300 km/u zorgt voor regelmatig en comfortabel vervoer naar grote steden als Rome, Napels, Florence en Milaan.

Tickettypes en faciliteiten van Zoagli tot Milaan

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciabianca en Italo wanneer u van Zoagli naar Milaan reist.

Second Class

In de tweede klas van Frecciabianca geniet u van uw reis met verstelbare stoelen gerangschikt in rijen van vier (2+2), opvouwbare tafels, leeslampjes en voldoende bagageruimte. Als u tijdens uw reis honger krijgt, vergeet dan niet een hapje te eten in café-bar FrecciaBistrò!
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In Frecciabianca's First Class vind je stoelen die ruimer zijn dan in de tweede klasse. Bovendien kunt u uzelf vanaf het begin van uw reis verwennen met een welkomstdrankje, een snack en kranten.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Smart

Met de Smart ambiance ervaar je alle gemakken en diensten van Italo tegen een betaalbare prijs.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Prima

Ervaar het beste van Italo met de Prima-sfeer, zodat u tijdens uw hele reis maximaal comfort en eersteklas services krijgt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Club Executive

Voor een nog luxueuzere en ontspannende reis kiest u voor de Club Ambiance. Hier zult u genieten van ultiem comfort en verwennerij met ruime, individuele zitopstellingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Momenteel hebben Frecciabianca-treinen geen entertainmentportaal aan boord. Maar u kunt uw eigen gegevens gebruiken.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciabianca-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
U kunt een bezoek brengen aan de café-bar FrecciaBistrò voor een selectie snacks en maaltijden. Bovendien kunt u via het Portale FRECCE-portaal gemakkelijk vanuit uw stoel bestellen. Eigen consumpties meenemen is ook een optie.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Italo-treinen zijn uitgerust met gratis WiFi en het ItaloLive-entertainmentportaal, met een scala aan films, shows, nieuws en meer.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn voorzien van stopcontacten op elke zitplaats.
luggage Bagage open icon close icon
Bij uw treinkaartje is een bagagevrijstelling inbegrepen, die u in bepaalde ruimtes in Italo-treinen moet opslaan. In Smart Ambiance-touringcars geldt een maximale afmeting, dus zorg ervoor dat uw bagage niet groter is dan 75 x 53 x 30 cm. Als u zich aan deze richtlijnen houdt, voorkomt u eventuele boetes.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met beperkte mobiliteit hebben Italo-treinen voorrangszitplaatsen in de buurt van een toegankelijk toilet, voorzien van voelbare en brailleborden.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel er in de Italo-treinen geen speciaal restauratierijtuig is, bieden de automaten in rijtuigen 3 en 7 (AGV-treinen) of rijtuigen 3 en 6 (EVO-treinen) snacks en drankjes aan. Prima Ambience-passagiers ontvangen een gratis welkomstservice met een verscheidenheid aan hapjes en drankjes geserveerd op hun zitplaats. Voor een nog luxueuzere ervaring kunnen Club Executive Ambience-reizigers genieten van een exclusieve cateringservice aan boord met espresso, gebak en drankjes, bezorgd door attent personeel.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Kinderwagens, kinderwagens en vouwfietsen worden als standaardbagage beschouwd en moeten in de Italo-treinen in de daarvoor bestemde ruimtes worden bewaard. Extra grote bagage en standaardfietsen zijn niet toegestaan. Wij adviseren uw fiets te beschermen met een hoes.
Diensten aan boord Italo, Frecciabianca, DB - Intercity van Zoagli tot Milaan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Zoagli naar Milaan met train.
Voorzieningen Italo Frecciabianca DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check cross
bicycle Fiets check check cross
sleeper_couchette Slaper cross check cross

Zoagli tot Milaan CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.8kg
Bus
9.43kg
Vlucht
25.13kg
Auto
20.11kg
Wat is de CO2-uitstoot van Zoagli tot Milaan met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Zoagli en Milaan is 8.8kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Zoagli en Milaan? Door de trein te nemen tussen Zoagli en Milaan bespaar je 16.33kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.63kg vs de bus en 11.31kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Zoagli tot Milaan?
Een trein-ticket van Zoagli tot Milaan is € 26,65. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 13,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Zoagli naar Milaan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Zoagli tot Milaan is € 13,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Zoagli en Milaan door trein?
Zoagli tot Milaan is 125,67 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Zoagli en Milaan?
Zoagli tot Milaan is gemiddeld 3 uur en 38 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 1 min.
Welke bedrijven werken van Zoagli tot Milaan?
Zoagli tot Milaan wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Italo, Frecciabianca, Regionale Veloce, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Zoagli naar Milaan?
Zoagli naar Milaan heeft gemiddeld 218 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Zoagli naar Milaan?
De vroegste trein van Zoagli tot Milaan vertrekt om 05:41. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Zoagli tot Milaan?
De nieuwste trein van Zoagli tot Milaan vertrekt om 20:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Zoagli tot Milaan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 13,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Zoagli naar Milaan gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Zoagli om naar Milaan te gaan. Je kunt gaan van CdV Valerio Glorialanza en je kunt aankomen op Milano, Milan Linate Airport, Milan Rogoredo, Rho Rho-fiera M1, Milan Porta Garibaldi, Malpensa Aeroporto, Orio al Serio Bergamo Airport, Milano Centrale, Milano Cadorna, Milano Lambrate, Sesto S. Giovanni, Milan San Donato, Milano Lampugnano.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Zoagli naar Milaan?
Er zijn gemiddeld 1 van Zoagli om naar Milaan te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Zoagli naar Milaan door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Zoagli en Milaan is 2 uur en 1 min.
Is er een directe trein van Zoagli naar Milaan?
Ja, er is een directe trein tussen Zoagli en Milaan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Zoagli tot Milaan door trein?
De reis van trein van Zoagli naar Milaan zorgt voor 8.8kg CO2-uitstoot.

Populaire routes

Internationale routes van Zoagli en nabijgelegen gebieden

Belangrijkste trajecten naarMilaan

Andere populaire trajecten