Trein Wijchen - Utrecht prijzen vanaf € 17,20

Start van
€ 17,20

Wijchen naar Utrecht door trein

De reis van Wijchen naar Utrecht door trein is 51,9 km en duurt 1 uur en 12 min. Er zijn 31 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:02 en de laatste om 20:31. Het is mogelijk om te reizen van Wijchen naar Utrecht door trein voor slechts € 17,20 of zoveel als € 17,20. De beste prijs voor deze reis is € 17,20.

Laagste prijs€ 17,20
Reisduur1 uur en 12 min
Aansluiting per dag31
Laagste prijs€ 17,20
Hoogste prijs€ 17,20
Eerste vertrek00:02
Laatste vertrek20:31
Afstand51,9 km
VertrekWijchen
AankomstUtrecht
VervoerdersDB - ICE Sprinter

Trein Tickets van Wijchen tot Utrecht

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Wijchen tot Utrecht

Goedkope trein-tickets van Wijchen tot Utrecht
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Wijchen tot Utrecht.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Wijchen naar Utrecht, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Wijchen naar Utrecht te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Wijchen tot Utrecht te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Wijchen naar Utrecht

De goedkoopste Wijchen - Utrecht treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 15,71 als je geluk hebt, of € 17,42 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 18,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Utrecht te reizen

Als u met de trein naar Utrecht reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Wijchen tot Utrecht CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.63kg
Bus
3.89kg
Vlucht
10.38kg
Auto
8.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Wijchen tot Utrecht met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Wijchen en Utrecht is 3.63kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Wijchen en Utrecht? Door de trein te nemen tussen Wijchen en Utrecht bespaar je 6.75kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.26kg vs de bus en 4.67kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Wijchen tot Utrecht?
Een trein-ticket van Wijchen tot Utrecht is € 17,20. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Wijchen naar Utrecht?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Wijchen tot Utrecht is € 17,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Wijchen en Utrecht door trein?
Wijchen tot Utrecht is 51,9 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Wijchen en Utrecht?
Wijchen tot Utrecht is gemiddeld 1 uur en 12 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 2 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Wijchen naar Utrecht?
Wijchen naar Utrecht heeft gemiddeld 31 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Wijchen naar Utrecht?
De vroegste trein van Wijchen tot Utrecht vertrekt om 00:02. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Wijchen tot Utrecht?
De nieuwste trein van Wijchen tot Utrecht vertrekt om 20:31. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Wijchen tot Utrecht?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Wijchen naar Utrecht gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Wijchen om naar Utrecht te gaan. Je kunt gaan van Station Wijchen en je kunt aankomen op Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht Lunetten, Utrecht Centraal.
Wat is de snelste reistijd tussen Wijchen naar Utrecht door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Wijchen en Utrecht is 1 uur en 2 min.
Is er een directe trein van Wijchen naar Utrecht?
Ja, er is een directe trein tussen Wijchen en Utrecht.
Wat is de CO2-uitstoot voor Wijchen tot Utrecht door trein?
De reis van trein van Wijchen naar Utrecht zorgt voor 3.63kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Wijchen

Populaire routes

Internationale routes van Wijchen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Wijchen

Belangrijkste trajecten naarUtrecht

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten