Bus Amsterdam - Alicante prijzen vanaf € 164,18

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Amsterdam naar Alicante door bus

De reis van Amsterdam naar Alicante door bus is 1.616,07 km en duurt 34 uur en 53 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:15 en de laatste om 23:50. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Alicante door bus voor slechts € 164,18 of zoveel als € 264,96. De beste prijs voor deze reis is € 164,18.

Laagste prijs€ 164,18
Reisduur34 uur en 53 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 164,18
Hoogste prijs€ 264,96
Eerste vertrek00:15
Laatste vertrek23:50
Afstand1.616,07 km
VertrekAmsterdam
AankomstAlicante
VervoerdersOUIGO, AlsaMeer

Bus Tickets van Amsterdam tot Alicante

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Alicante

Goedkope bus-tickets van Amsterdam tot Alicante
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Alicante.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Alicante, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Alicante te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Alicante te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Amsterdam tot Alicante

De goedkoopste bustickets voor Amsterdam - Alicante zijn te vinden voor slechts € 69,98 als je geluk hebt, of gemiddeld € 107,52. Het duurste ticket kan wel € 137,65 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Alicante te reizen

Als je met de bus naar Alicante reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Alicante

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO wanneer u van Amsterdam naar Alicante reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
Diensten aan boord OUIGO, Alsa, BlaBlaCar Bus van Amsterdam tot Alicante
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Alicante met bus.
Voorzieningen OUIGO Alsa BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check check
luggage Bagage check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross check
bicycle Fiets cross check cross cross
air_con Airconditioning cross cross check check

Amsterdam tot Alicante CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
113.13kg
Bus
121.21kg
Vlucht
323.21kg
Auto
258.57kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Amsterdam tot Alicante?
Een bus-ticket van Amsterdam tot Alicante is € 226,97. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 164,18.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Alicante?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Alicante is € 164,18. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Alicante door bus?
Amsterdam tot Alicante is 1.616,07 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Amsterdam en Alicante?
Amsterdam tot Alicante is gemiddeld 34 uur en 53 min. De snelste optie brengt u echter daar in 29 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Alicante?
Amsterdam tot Alicante wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail OUIGO, Alsa, BlaBlaCar Bus, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Amsterdam naar Alicante?
Amsterdam naar Alicante heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Amsterdam naar Alicante?
De vroegste bus van Amsterdam tot Alicante vertrekt om 00:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Amsterdam tot Alicante?
De nieuwste bus van Amsterdam tot Alicante vertrekt om 23:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Alicante?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 164,18, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Alicante door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Amsterdam en Alicante is 29 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Amsterdam naar Alicante?
Ja, er is een directe bus tussen Amsterdam en Alicante.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Alicante door bus?
De reis van bus van Amsterdam naar Alicante zorgt voor 121.21kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarAlicante

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten