Bus Amsterdam - De Panne prijzen vanaf € 12,98

Start van
€ 12,98

Amsterdam naar De Panne door bus

De reis van Amsterdam naar De Panne door bus is 212,66 km en duurt 6 uur en 40 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:10 en de laatste om 10:20. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar De Panne door bus voor slechts € 12,98 of zoveel als € 40,98. De beste prijs voor deze reis is € 12,98.

Laagste prijs€ 12,98
Reisduur6 uur en 40 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 12,98
Hoogste prijs€ 40,98
Eerste vertrek06:10
Laatste vertrek10:20
Afstand212,66 km
VertrekAmsterdam
AankomstDe Panne
VervoerdersBlaBlaCar Bus, FlixBus

Bus Tickets van Amsterdam tot De Panne

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot De Panne

Goedkope bus-tickets van Amsterdam tot De Panne
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot De Panne.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar De Panne, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar De Panne te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot De Panne te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Amsterdam tot De Panne

De goedkoopste bustickets voor Amsterdam - De Panne zijn te vinden voor slechts € 9,64 als je geluk hebt, of gemiddeld € 11,10. Het duurste ticket kan wel € 12,99 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar De Panne te reizen

Als je met de bus naar De Panne reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, FlixBus, SNCB van Amsterdam tot De Panne
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar De Panne met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus FlixBus SNCB
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check check cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check

Amsterdam tot De Panne CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
14.89kg
Bus
15.95kg
Vlucht
42.53kg
Auto
34.03kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Amsterdam tot De Panne?
Een bus-ticket van Amsterdam tot De Panne is € 24,70. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar De Panne?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot De Panne is € 12,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en De Panne door bus?
Amsterdam tot De Panne is 212,66 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Amsterdam en De Panne?
Amsterdam tot De Panne is gemiddeld 6 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot De Panne?
Amsterdam tot De Panne wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, FlixBus, SNCB diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Amsterdam naar De Panne?
Amsterdam naar De Panne heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Amsterdam naar De Panne?
De vroegste bus van Amsterdam tot De Panne vertrekt om 06:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Amsterdam tot De Panne?
De nieuwste bus van Amsterdam tot De Panne vertrekt om 10:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot De Panne?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 12,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar De Panne gaan?
Er zijn 16 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar De Panne te gaan. Je kunt gaan van Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid, Schiphol, Diemen, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Science Park, Amsterdam Centraal, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Rijksmuseum, Amsterdam Amstel, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Dam en je kunt aankomen op De Panne Train Station.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar De Panne door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Amsterdam en De Panne is 5 uur en 50 min.
Is er een directe bus van Amsterdam naar De Panne?
Ja, er is een directe bus tussen Amsterdam en De Panne.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot De Panne door bus?
De reis van bus van Amsterdam naar De Panne zorgt voor 15.95kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten