Bus Amsterdam - Ternopil prijzen vanaf € 80,46

Start van
€ 80,46

Amsterdam naar Ternopil door bus

De reis van Amsterdam naar Ternopil door bus is 1.480,37 km en duurt 35 uur en 29 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:55 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Ternopil door bus voor slechts € 80,46 of zoveel als € 189,98. De beste prijs voor deze reis is € 80,46.

Laagste prijs€ 80,46
Reisduur35 uur en 29 min
Aansluiting per dag7
Laagste prijs€ 80,46
Hoogste prijs€ 189,98
Eerste vertrek00:55
Laatste vertrek23:55
Afstand1.480,37 km
VertrekAmsterdam
AankomstTernopil
VervoerdersBlaBlaCar Bus, EcolinesMeer

Bus Tickets van Amsterdam tot Ternopil

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Ternopil

Goedkope bus-tickets van Amsterdam tot Ternopil
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Ternopil.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Ternopil, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Ternopil te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Ternopil te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Amsterdam tot Ternopil

De goedkoopste bustickets voor Amsterdam - Ternopil zijn te vinden voor slechts € 95,00 als je geluk hebt, of gemiddeld € 114,17. Het duurste ticket kan wel € 142,79 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Ternopil te reizen

Als je met de bus naar Ternopil reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Sindbad is een busmaatschappij die actief is in Polen en binnenlandse en internationale busdiensten aanbiedt. Het uitgebreide netwerk van Sindbad verbindt Polen met verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Italië.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, Sindbad, FlixBus van Amsterdam tot Ternopil
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Ternopil met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus Sindbad FlixBus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check

Amsterdam tot Ternopil CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
103.63kg
Bus
111.03kg
Vlucht
296.07kg
Auto
236.86kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Amsterdam tot Ternopil?
Een bus-ticket van Amsterdam tot Ternopil is € 128,65. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 80,46.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Ternopil?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Ternopil is € 80,46. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Ternopil door bus?
Amsterdam tot Ternopil is 1.480,37 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Amsterdam en Ternopil?
Amsterdam tot Ternopil is gemiddeld 35 uur en 29 min. De snelste optie brengt u echter daar in 28 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Ternopil?
Amsterdam tot Ternopil wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, Ecolines, Sindbad, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Amsterdam naar Ternopil?
Amsterdam naar Ternopil heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Amsterdam naar Ternopil?
De vroegste bus van Amsterdam tot Ternopil vertrekt om 00:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Amsterdam tot Ternopil?
De nieuwste bus van Amsterdam tot Ternopil vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Ternopil?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 80,46, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar Ternopil gaan?
Er zijn 16 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar Ternopil te gaan. Je kunt gaan van Schiphol, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Zuid, Diemen, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Science Park, Duivendrecht, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Dam, Amsterdam Rijksmuseum en je kunt aankomen op Ternopil Пр. Степана Бандери, Ternopil Central Bus Station AS 1, Ternopil (Railway Station).
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Ternopil door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Amsterdam en Ternopil is 28 uur en 20 min.
Is er een directe bus van Amsterdam naar Ternopil?
Ja, er is een directe bus tussen Amsterdam en Ternopil.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Ternopil door bus?
De reis van bus van Amsterdam naar Ternopil zorgt voor 111.03kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Andere populaire trajecten