Trein Apeldoorn - Haarlem prijzen vanaf € 17,80

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Apeldoorn naar Haarlem door trein

De reis van Apeldoorn naar Haarlem door trein is 92,7 km en duurt 1 uur en 38 min. Er zijn 42 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:14 en de laatste om 23:44. Het is mogelijk om te reizen van Apeldoorn naar Haarlem door trein voor slechts € 17,80 of zoveel als € 17,80. De beste prijs voor deze reis is € 17,80.

Laagste prijs€ 17,80
Reisduur1 uur en 38 min
Aansluiting per dag42
Laagste prijs€ 17,80
Hoogste prijs€ 17,80
Eerste vertrek00:14
Laatste vertrek23:44
Afstand92,7 km
VertrekApeldoorn
AankomstHaarlem
Vervoerdersnsnl

Goedkope trein-tickets van Apeldoorn tot Haarlem
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Apeldoorn tot Haarlem.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Apeldoorn naar Haarlem, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Apeldoorn naar Haarlem te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Apeldoorn naar Haarlem

De goedkoopste Apeldoorn - Haarlem treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Haarlem te reizen

Als u met de trein naar Haarlem reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Apeldoorn tot Haarlem CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.49kg
Bus
6.95kg
Vlucht
18.54kg
Auto
14.83kg
Wat is de CO2-uitstoot van Apeldoorn tot Haarlem met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Apeldoorn en Haarlem is 6.49kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Apeldoorn en Haarlem? Door de trein te nemen tussen Apeldoorn en Haarlem bespaar je 12.05kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.46kg vs de bus en 8.34kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Apeldoorn tot Haarlem?
Een trein-ticket van Apeldoorn tot Haarlem is € 17,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Apeldoorn naar Haarlem?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Apeldoorn tot Haarlem is € 17,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Apeldoorn en Haarlem door trein?
Apeldoorn tot Haarlem is 92,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Apeldoorn en Haarlem?
Apeldoorn tot Haarlem is gemiddeld 1 uur en 38 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 19 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Apeldoorn naar Haarlem?
Apeldoorn naar Haarlem heeft gemiddeld 42 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Apeldoorn naar Haarlem?
De vroegste trein van Apeldoorn tot Haarlem vertrekt om 00:14. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Apeldoorn tot Haarlem?
De nieuwste trein van Apeldoorn tot Haarlem vertrekt om 23:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Apeldoorn tot Haarlem?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Apeldoorn naar Haarlem door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Apeldoorn en Haarlem is 1 uur en 19 min.
Is er een directe trein van Apeldoorn naar Haarlem?
Ja, er is een directe trein tussen Apeldoorn en Haarlem.
Wat is de CO2-uitstoot voor Apeldoorn tot Haarlem door trein?
De reis van trein van Apeldoorn naar Haarlem zorgt voor 6.49kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Apeldoorn

Populaire routes

Internationale routes van Apeldoorn en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Apeldoorn

Belangrijkste trajecten naarHaarlem

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten