Trein Amsterdam - Madrid prijzen vanaf € 110,73

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Amsterdam naar Madrid door trein

De reis van Amsterdam naar Madrid door trein is 1.483,16 km en duurt 27 uur en 8 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:47 en de laatste om 13:15. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Madrid door trein voor slechts € 110,73 of zoveel als € 345,99. De beste prijs voor deze reis is € 110,73.

Laagste prijs€ 110,73
Reisduur27 uur en 8 min
Aansluiting per dag10
Laagste prijs€ 110,73
Hoogste prijs€ 345,99
Eerste vertrek00:47
Laatste vertrek13:15
Afstand1.483,16 km
VertrekAmsterdam
AankomstMadrid
VervoerdersNederlandse-Spoorwegen (NS), ThalysMeer

Trein Tickets van Amsterdam tot Madrid

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Madrid

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Madrid
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Madrid.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Madrid, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Madrid te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Madrid te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Madrid te reizen

Als u met de trein naar Madrid reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Madrid

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Amsterdam naar Madrid reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, BlaBlaCar Bus, Alsa van Amsterdam tot Madrid
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Madrid met train.
Voorzieningen Thalys BlaBlaCar Bus Alsa FlixBus TGV inOui
quiet_zone Stiltezone check cross cross cross check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check cross check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross check check
air_con Airconditioning check check cross check check
bicycle Fiets check cross check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross check

Amsterdam tot Madrid CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
103.82kg
Bus
111.24kg
Vlucht
296.63kg
Auto
237.31kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Madrid met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Madrid is 103.82kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Madrid? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Madrid bespaar je 192.81kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 7.42kg vs de bus en 133.49kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Madrid?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Madrid is € 232,89. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 110,73.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Madrid?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Madrid is € 110,73. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Madrid door trein?
Amsterdam tot Madrid is 1.483,16 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Madrid?
Amsterdam tot Madrid is gemiddeld 27 uur en 8 min. De snelste optie brengt u echter daar in 19 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Madrid?
Amsterdam tot Madrid wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Nederlandse-Spoorwegen (NS), Thalys, BlaBlaCar Bus, Alsa, FlixBus, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Madrid?
Amsterdam naar Madrid heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Madrid?
De vroegste trein van Amsterdam tot Madrid vertrekt om 00:47. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Madrid?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Madrid vertrekt om 13:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Madrid?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 110,73, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Madrid door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Madrid is 19 uur en 0 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Madrid?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Madrid.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Madrid door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Madrid zorgt voor 103.82kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarMadrid

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten