Vind een trein van Steenwijk naar Maastricht

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Steenwijk naar Maastricht door trein

De reis van Steenwijk naar Maastricht door trein is 217,9 km en duurt . Er zijn verbindingen per dag, met het eerste vertrek om en de laatste om . Het is mogelijk om te reizen van Steenwijk naar Maastricht door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Afstand217,9 km
VertrekSteenwijk
AankomstMaastricht
Goedkope trein-tickets van Steenwijk tot Maastricht
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Steenwijk tot Maastricht.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Steenwijk naar Maastricht, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Steenwijk naar Maastricht te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Steenwijk tot Maastricht CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
15.25kg
Bus
16.34kg
Vlucht
43.58kg
Auto
34.86kg
Wat is de CO2-uitstoot van Steenwijk tot Maastricht met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Steenwijk en Maastricht is 15.25kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Steenwijk en Maastricht? Door de trein te nemen tussen Steenwijk en Maastricht bespaar je 28.33kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.09kg vs de bus en 19.61kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Steenwijk en Maastricht door trein?
Steenwijk tot Maastricht is 217,9 km.
Is er een directe trein van Steenwijk naar Maastricht?
Ja, er is een directe trein tussen Steenwijk en Maastricht.
Wat is de CO2-uitstoot voor Steenwijk tot Maastricht door trein?
De reis van trein van Steenwijk naar Maastricht zorgt voor 15.25kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Steenwijk

Populaire routes

Internationale routes van Steenwijk en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Steenwijk

Belangrijkste trajecten naarMaastricht

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten