Trein Alkmaar - Amersfoort prijzen vanaf € 15,10

Start van
€ 15,10

Alkmaar naar Amersfoort door trein

De reis van Alkmaar naar Amersfoort door trein is 68,55 km en duurt 1 uur en 31 min. Er zijn 63 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:32 en de laatste om 23:53. Het is mogelijk om te reizen van Alkmaar naar Amersfoort door trein voor slechts € 15,10 of zoveel als € 15,10. De beste prijs voor deze reis is € 15,10.

Laagste prijs€ 15,10
Reisduur1 uur en 31 min
Aansluiting per dag63
Laagste prijs€ 15,10
Hoogste prijs€ 15,10
Eerste vertrek00:32
Laatste vertrek23:53
Afstand68,55 km
VertrekAlkmaar
AankomstAmersfoort
VervoerdersNederlandse-Spoorwegen (NS), NS International

Goedkope trein-tickets van Alkmaar tot Amersfoort
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Alkmaar tot Amersfoort.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Alkmaar naar Amersfoort, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Alkmaar naar Amersfoort te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Alkmaar naar Amersfoort

De goedkoopste Alkmaar - Amersfoort treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Amersfoort te reizen

Als u met de trein naar Amersfoort reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NS International is een Nederlandse spoorwegmaatschappij die internationale treindiensten exploiteert die Nederland verbinden met andere Europese landen. Het is een dochteronderneming van de Nederlandse Spoorwegen (NS), de nationale spoorwegmaatschappij van Nederland. NS International biedt hogesnelheidstreinen aan, zoals Thalys en Eurostar, maar ook regionale treinen, zoals de Intercity Brussel en ICE International.

Diensten aan boord NS International van Alkmaar tot Amersfoort
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Alkmaar naar Amersfoort met train.
Voorzieningen NS International
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Alkmaar tot Amersfoort CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.8kg
Bus
5.14kg
Vlucht
13.71kg
Auto
10.97kg
Wat is de CO2-uitstoot van Alkmaar tot Amersfoort met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Alkmaar en Amersfoort is 4.8kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Alkmaar en Amersfoort? Door de trein te nemen tussen Alkmaar en Amersfoort bespaar je 8.91kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.17kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Alkmaar tot Amersfoort?
Een trein-ticket van Alkmaar tot Amersfoort is € 15,10. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 15,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Alkmaar naar Amersfoort?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Alkmaar tot Amersfoort is € 15,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Alkmaar en Amersfoort door trein?
Alkmaar tot Amersfoort is 68,55 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Alkmaar en Amersfoort?
Alkmaar tot Amersfoort is gemiddeld 1 uur en 31 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 19 min.
Welke bedrijven werken van Alkmaar tot Amersfoort?
Alkmaar tot Amersfoort wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Nederlandse-Spoorwegen (NS), NS International, nsnl diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Alkmaar naar Amersfoort?
Alkmaar naar Amersfoort heeft gemiddeld 63 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Alkmaar naar Amersfoort?
De vroegste trein van Alkmaar tot Amersfoort vertrekt om 00:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Alkmaar tot Amersfoort?
De nieuwste trein van Alkmaar tot Amersfoort vertrekt om 23:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Alkmaar tot Amersfoort?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 15,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Alkmaar naar Amersfoort gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Alkmaar om naar Amersfoort te gaan. Je kunt gaan van Alkmaar Train Station en je kunt aankomen op Amersfoort Railway.
Wat is de snelste reistijd tussen Alkmaar naar Amersfoort door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Alkmaar en Amersfoort is 1 uur en 19 min.
Is er een directe trein van Alkmaar naar Amersfoort?
Ja, er is een directe trein tussen Alkmaar en Amersfoort.
Wat is de CO2-uitstoot voor Alkmaar tot Amersfoort door trein?
De reis van trein van Alkmaar naar Amersfoort zorgt voor 4.8kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Alkmaar

Populaire routes

Weekendjes weg van Alkmaar

Internationale routes van Alkmaar en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Alkmaar

Belangrijkste trajecten naarAmersfoort

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten