Bus Utrecht - Frankfurt am Main prijzen vanaf 29,99€

Start van
29,99€
Ontdekken

Utrecht naar Frankfurt am Main door bus

De reis van Utrecht naar Frankfurt am Main door bus is 331,7 km en duurt 6 uur. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:35 en de laatste om 23:40. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Frankfurt am Main door bus voor slechts 29,99€ of zoveel als 100,71€. De beste prijs voor deze reis is 29,99€.

Beste prijs 29,99€
Reisduur 6 uur
Aansluiting per dag 10
Laagste prijs 29,99€
Hoogste prijs 100,71€
Eerste vertrek 07:35
Laatste vertrek 23:40
Afstand 331,7 km
Vertrek Utrecht
Aankomst Frankfurt am Main
Vervoerders BlaBlaCar Bus, FlixBus

Bus Tickets van Utrecht tot Frankfurt am Main

  Sep 25
  Meer
  18°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  20°
  Sep 30
  Meer
  20°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  17°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Bussen van Utrecht naar Frankfurt am Main

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Utrecht naar Frankfurt am Main.

Het traject van Utrecht naar Frankfurt am Main wordt dagelijks gereden door bus 11 vertrekkend van van de stations Utrecht P+r Westraven (griffioenlaan 1), Utrecht, Utrecht P+r Westraven, Jaarbusplein Bus Station, Utrecht, Jaarbeursplein naar naar de stations in Frankfurt Am Main Mannheimer Str. Area B, Francfort, Francfort - Aéroport, Frankfurt Main Airport P36, Frankfurt Main Central Train Station (southside), Flg.,terminal 1, Busparkplatz P36, Frankfurt Hbf (tief), Frankfurt Luchthaven, Frankfurt - Main Bus Station.

De gemiddelde duur van de reis bedraagt 13 uur 18 min. De eerste bus vertrekt om 10:46. De laatste bus vertrekt om 22:40.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Utrecht tot Frankfurt am Main
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Frankfurt am Main.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Frankfurt am Main, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Frankfurt am Main te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Frankfurt am Main

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Frankfurt am Main zijn te vinden voor slechts 18€ als je geluk hebt, of gemiddeld 39€. Het duurste ticket kan wel 57€ kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Frankfurt am Main te reizen

Als je met de bus naar Frankfurt am Main reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus and FlixBus van Utrecht tot Frankfurt am Main
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Frankfurt am Main met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus FlixBus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Airconditioning
Eten en drinken

Utrecht tot Frankfurt am Main CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
4.7kg
Bus
31.1kg
Vlucht
1,243.9kg
Auto
120.0kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Frankfurt am Main?
Een bus-ticket van Utrecht tot Frankfurt am Main is 61€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 29,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Frankfurt am Main is 29,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Frankfurt am Main door bus?
Utrecht tot Frankfurt am Main is 331,7 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Frankfurt am Main?
Utrecht tot Frankfurt am Main is gemiddeld 13 uur 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Frankfurt am Main?
Utrecht tot Frankfurt am Main wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Frankfurt am Main?
Utrecht naar Frankfurt am Main heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Frankfurt am Main?
De vroegste bus van Utrecht tot Frankfurt am Main vertrekt om 07:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Frankfurt am Main?
De nieuwste bus van Utrecht tot Frankfurt am Main vertrekt om 23:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Frankfurt am Main?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 29,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Frankfurt am Main gaan?
Er zijn 5 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Frankfurt am Main te gaan. Je kunt gaan van Utrecht P+r Westraven (griffioenlaan 1), Utrecht, Utrecht P+r Westraven, Jaarbusplein Bus Station, Utrecht, Jaarbeursplein en je kunt aankomen op Frankfurt Am Main Mannheimer Str. Area B, Francfort, Francfort - Aéroport, Frankfurt Main Airport P36, Frankfurt Main Central Train Station (southside), Flg.,terminal 1, Busparkplatz P36, Frankfurt Hbf (tief), Frankfurt Luchthaven, Frankfurt - Main Bus Station.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Utrecht naar Frankfurt am Main?
Er zijn gemiddeld 2 van Utrecht om naar Frankfurt am Main te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Frankfurt am Main door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Frankfurt am Main is 6 uur.
Is er een directe bus van Utrecht naar Frankfurt am Main?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Frankfurt am Main.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Frankfurt am Main door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Frankfurt am Main zorgt voor 31.1kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarFrankfurt am Main

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten