Bus Utrecht - Straatsburg prijzen vanaf 28,90€

Start van
28,90€
Ontdekken

Utrecht naar Straatsburg door bus

De reis van Utrecht naar Straatsburg door bus is 432,0 km en duurt 9 uur 35 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:21 en de laatste om 00:00. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Straatsburg door bus voor slechts 28,90€ of zoveel als 68,80€. De beste prijs voor deze reis is 28,90€.

Beste prijs 28,90€
Reisduur 9 uur 35 min
Aansluiting per dag 8
Laagste prijs 28,90€
Hoogste prijs 68,80€
Eerste vertrek 01:21
Laatste vertrek 00:00
Afstand 432,0 km
Vertrek Utrecht
Aankomst Straatsburg
Vervoerders Eurolines, isilines,

Bus Tickets van Utrecht tot Straatsburg

  Sep 25
  Meer
  18°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  20°
  Sep 30
  Meer
  20°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  17°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Bussen van Utrecht naar Straatsburg

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Utrecht naar Straatsburg.

Het traject van Utrecht naar Straatsburg wordt dagelijks gereden door bus 0 vertrekkend van van het station Utrecht Central Bus Station Jaarbeursplein naar naar de stations in Strasbourg Central Bus Station Place De L’etoile.

De gemiddelde duur van de reis bedraagt . De eerste bus vertrekt om .

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Utrecht tot Straatsburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Straatsburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Straatsburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Straatsburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Straatsburg

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Straatsburg zijn te vinden voor slechts 23€ als je geluk hebt, of gemiddeld 35€. Het duurste ticket kan wel 44€ kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Straatsburg te reizen

Als je met de bus naar Straatsburg reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurolines, een uitgebreid netwerk van busmaatschappijen die in heel Europa actief zijn, biedt passagiers betaalbare en gemakkelijke reismogelijkheden. Eurolines, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot meer dan 30 busmaatschappijen die meer dan 600 bestemmingen in Europa en Marokko bedienen. In mei 2019 werd Eurolines echter overgenomen door Flixbus, wat resulteerde in de geleidelijke integratie van Eurolines-bussen in het uitgebreide Europese netwerk van Flixbus. Als gevolg hiervan kunt u nog steeds Eurolines-tickets kopen voor een breed scala aan Europese steden.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord Eurolines, BlaBlaCar Bus en FlixBus van Utrecht tot Straatsburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Straatsburg met bus.
Voorzieningen Eurolines BlaBlaCar Bus FlixBus
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Wifi
Airconditioning

Utrecht tot Straatsburg CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
5.8kg
Bus
38.6kg
Vlucht
1,543.7kg
Auto
148.9kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Straatsburg?
Een bus-ticket van Utrecht tot Straatsburg is 43,61€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 28,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Straatsburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Straatsburg is 28,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Straatsburg door bus?
Utrecht tot Straatsburg is 432,0 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Straatsburg?
Utrecht tot Straatsburg is gemiddeld 17 uur 9 min. De snelste optie brengt u echter daar in 9 uur 35 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Straatsburg?
Utrecht tot Straatsburg wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Eurolines, isilines, BlaBlaCar Bus, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Straatsburg?
Utrecht naar Straatsburg heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Straatsburg?
De vroegste bus van Utrecht tot Straatsburg vertrekt om 01:21. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Straatsburg?
De nieuwste bus van Utrecht tot Straatsburg vertrekt om 00:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Straatsburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 28,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Straatsburg gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Straatsburg te gaan. Je kunt gaan van Utrecht Central Bus Station Jaarbeursplein en je kunt aankomen op Strasbourg Central Bus Station Place De L’etoile.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Straatsburg door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Straatsburg is 9 uur 35 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Straatsburg?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Straatsburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Straatsburg door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Straatsburg zorgt voor 38.6kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Utrecht

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarStraatsburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten