Bus Utrecht - Milaan prijzen vanaf 69,98€

Start van
69,98€
Ontdekken

Utrecht naar Milaan door bus

De reis van Utrecht naar Milaan door bus is 794,5 km en duurt 17 uur 20 min. Er zijn 13 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:50 en de laatste om 00:45. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Milaan door bus voor slechts 69,98€ of zoveel als 206,05€. De beste prijs voor deze reis is 69,98€.

Beste prijs 69,98€
Reisduur 17 uur 20 min
Aansluiting per dag 13
Laagste prijs 69,98€
Hoogste prijs 206,05€
Eerste vertrek 01:50
Laatste vertrek 00:45
Afstand 794,5 km
Vertrek Utrecht
Aankomst Milaan
Vervoerders FlixBus, BlaBlaCar Bus

Bus Tickets van Utrecht tot Milaan

  Sep 25
  Meer
  18°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  20°
  Sep 30
  Meer
  20°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  17°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Bussen van Utrecht naar Milaan

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Utrecht naar Milaan.

Het traject van Utrecht naar Milaan wordt dagelijks gereden door bus 13 vertrekkend van van de stations Utrecht, Utrecht, Jaarbeursplein naar naar de stations in Lampugnano, Milaan (lampugnano).

De gemiddelde duur van de reis bedraagt 21 uur 14 min. De eerste bus vertrekt om 08:35. De laatste bus vertrekt om 22:40.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Utrecht tot Milaan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Milaan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Milaan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Milaan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met de bus naar Milaan te reizen

Als je met de bus naar Milaan reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord FlixBus and BlaBlaCar Bus van Utrecht tot Milaan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Milaan met bus.
Voorzieningen FlixBus BlaBlaCar Bus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning

Utrecht tot Milaan CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
7.2kg
Bus
47.9kg
Vlucht
1,914.5kg
Auto
184.7kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Milaan?
Een bus-ticket van Utrecht tot Milaan is 115,21€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 69,98€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Milaan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Milaan is 69,98€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Milaan door bus?
Utrecht tot Milaan is 794,5 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Milaan?
Utrecht tot Milaan is gemiddeld 21 uur 16 min. De snelste optie brengt u echter daar in 17 uur 20 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Milaan?
Utrecht tot Milaan wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Milaan?
Utrecht naar Milaan heeft gemiddeld 13 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Milaan?
De vroegste bus van Utrecht tot Milaan vertrekt om 01:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Milaan?
De nieuwste bus van Utrecht tot Milaan vertrekt om 00:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Milaan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 69,98€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Milaan gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Milaan te gaan. Je kunt gaan van Utrecht, Utrecht, Jaarbeursplein en je kunt aankomen op Lampugnano, Milaan (lampugnano).
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Milaan door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Milaan is 17 uur 20 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Milaan?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Milaan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Milaan door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Milaan zorgt voor 47.9kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Utrecht

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarMilaan

Andere populaire trajecten