Bus Utrecht - Bordeaux prijzen vanaf € 36,98

Start van
€ 36,98

Utrecht naar Bordeaux door bus

De reis van Utrecht naar Bordeaux door bus is 909,61 km en duurt 26 uur en 29 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 09:45 en de laatste om 23:00. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Bordeaux door bus voor slechts € 36,98 of zoveel als € 124,98. De beste prijs voor deze reis is € 36,98.

Laagste prijs€ 36,98
Reisduur26 uur en 29 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 36,98
Hoogste prijs€ 124,98
Eerste vertrek09:45
Laatste vertrek23:00
Afstand909,61 km
VertrekUtrecht
AankomstBordeaux
VervoerdersBlaBlaCar Bus, Eurolines

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Bordeaux
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Bordeaux.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Bordeaux, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Bordeaux te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Bordeaux

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Bordeaux zijn te vinden voor slechts € 27,39 als je geluk hebt, of gemiddeld € 38,67. Het duurste ticket kan wel € 48,85 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Bordeaux te reizen

Als je met de bus naar Bordeaux reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Eurolines, een uitgebreid netwerk van busmaatschappijen die in heel Europa actief zijn, biedt passagiers betaalbare en gemakkelijke reismogelijkheden. Eurolines, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot meer dan 30 busmaatschappijen die meer dan 600 bestemmingen in Europa en Marokko bedienen. In mei 2019 werd Eurolines echter overgenomen door Flixbus, wat resulteerde in de geleidelijke integratie van Eurolines-bussen in het uitgebreide Europese netwerk van Flixbus. Als gevolg hiervan kunt u nog steeds Eurolines-tickets kopen voor een breed scala aan Europese steden.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, Eurolines, FlixBus van Utrecht tot Bordeaux
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Bordeaux met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus Eurolines FlixBus
wifi Wifi check cross check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check cross check
food_and_drink Eten en drinken cross check check

Utrecht tot Bordeaux CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
63.67kg
Bus
68.22kg
Vlucht
181.92kg
Auto
145.54kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Bordeaux?
Een bus-ticket van Utrecht tot Bordeaux is € 68,42. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 36,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Bordeaux?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Bordeaux is € 36,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Bordeaux door bus?
Utrecht tot Bordeaux is 909,61 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Bordeaux?
Utrecht tot Bordeaux is gemiddeld 26 uur en 29 min. De snelste optie brengt u echter daar in 16 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Bordeaux?
Utrecht tot Bordeaux wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, Eurolines, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Bordeaux?
Utrecht naar Bordeaux heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Bordeaux?
De vroegste bus van Utrecht tot Bordeaux vertrekt om 09:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Bordeaux?
De nieuwste bus van Utrecht tot Bordeaux vertrekt om 23:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Bordeaux?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 36,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Bordeaux gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Bordeaux te gaan. Je kunt gaan van Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht Centraal, Utrecht Lunetten en je kunt aankomen op Bègles, Pessac, Bordeaux Saint-Jean.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Bordeaux door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Bordeaux is 16 uur en 0 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Bordeaux?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Bordeaux.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Bordeaux door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Bordeaux zorgt voor 68.22kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarBordeaux

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten