Bus Utrecht - Kales prijzen vanaf € 15,00

14-07-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Utrecht naar Kales door bus

De reis van Utrecht naar Kales door bus is 259,28 km en duurt 25 uur en 4 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:00 en de laatste om 23:00. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Kales door bus voor slechts € 15,00 of zoveel als € 94,00. De beste prijs voor deze reis is € 15,00.

Laagste prijs€ 15,00
Reisduur25 uur en 4 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 15,00
Hoogste prijs€ 94,00
Eerste vertrek08:00
Laatste vertrek23:00
Afstand259,28 km
VertrekUtrecht
AankomstKales
VervoerdersEurolines, isilines

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Kales
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Kales.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Kales, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Kales te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Kales

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Kales zijn te vinden voor slechts € 22,50 als je geluk hebt, of gemiddeld € 35,14. Het duurste ticket kan wel € 44,49 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Kales te reizen

Als je met de bus naar Kales reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurolines, een uitgebreid netwerk van busmaatschappijen die in heel Europa actief zijn, biedt passagiers betaalbare en gemakkelijke reismogelijkheden. Eurolines, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot meer dan 30 busmaatschappijen die meer dan 600 bestemmingen in Europa en Marokko bedienen. In mei 2019 werd Eurolines echter overgenomen door Flixbus, wat resulteerde in de geleidelijke integratie van Eurolines-bussen in het uitgebreide Europese netwerk van Flixbus. Als gevolg hiervan kunt u nog steeds Eurolines-tickets kopen voor een breed scala aan Europese steden.

Diensten aan boord Eurolines, FlixBus van Utrecht tot Kales
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Kales met bus.
Voorzieningen Eurolines FlixBus
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Eten en drinken check check
wifi Wifi cross check
air_con Airconditioning cross check

Utrecht tot Kales CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
18.15kg
Bus
19.45kg
Vlucht
51.86kg
Auto
41.49kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Kales?
Een bus-ticket van Utrecht tot Kales is € 50,03. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 15,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Kales?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Kales is € 15,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Kales door bus?
Utrecht tot Kales is 259,28 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Kales?
Utrecht tot Kales is gemiddeld 25 uur en 4 min. De snelste optie brengt u echter daar in 7 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Kales?
Utrecht tot Kales wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Eurolines, isilines, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Kales?
Utrecht naar Kales heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Kales?
De vroegste bus van Utrecht tot Kales vertrekt om 08:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Kales?
De nieuwste bus van Utrecht tot Kales vertrekt om 23:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Kales?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 15,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Kales door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Kales is 7 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Kales?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Kales.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Kales door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Kales zorgt voor 19.45kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Andere populaire trajecten