Bus Utrecht - Nîmes prijzen vanaf € 48,98

Start van
€ 48,98

Utrecht naar Nîmes door bus

De reis van Utrecht naar Nîmes door bus is 921,01 km en duurt 20 uur en 47 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 10:46 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Nîmes door bus voor slechts € 48,98 of zoveel als € 195,13. De beste prijs voor deze reis is € 48,98.

Laagste prijs€ 48,98
Reisduur20 uur en 47 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 48,98
Hoogste prijs€ 195,13
Eerste vertrek10:46
Laatste vertrek23:05
Afstand921,01 km
VertrekUtrecht
AankomstNîmes
VervoerdersOUIGO, BlaBlaCar BusMeer

Bus Tickets van Utrecht tot Nîmes

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Utrecht tot Nîmes

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Nîmes
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Nîmes.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Nîmes, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Nîmes te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Utrecht tot Nîmes te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Nîmes

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Nîmes zijn te vinden voor slechts € 27,39 als je geluk hebt, of gemiddeld € 38,67. Het duurste ticket kan wel € 48,85 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Nîmes te reizen

Als je met de bus naar Nîmes reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Utrecht tot Nîmes

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO en TGV inOui wanneer u van Utrecht naar Nîmes reist.

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord OUIGO, BlaBlaCar Bus, TGV inOui van Utrecht tot Nîmes
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Nîmes met bus.
Voorzieningen OUIGO BlaBlaCar Bus TGV inOui FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check
air_con Airconditioning cross check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross check cross
bicycle Fiets cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross check cross

Utrecht tot Nîmes CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
64.47kg
Bus
69.08kg
Vlucht
184.2kg
Auto
147.36kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Nîmes?
Een bus-ticket van Utrecht tot Nîmes is € 123,47. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 48,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Nîmes?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Nîmes is € 48,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Nîmes door bus?
Utrecht tot Nîmes is 921,01 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Nîmes?
Utrecht tot Nîmes is gemiddeld 20 uur en 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 18 uur en 5 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Nîmes?
Utrecht tot Nîmes wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail OUIGO, BlaBlaCar Bus, TGV inOui, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Nîmes?
Utrecht naar Nîmes heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Nîmes?
De vroegste bus van Utrecht tot Nîmes vertrekt om 10:46. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Nîmes?
De nieuwste bus van Utrecht tot Nîmes vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Nîmes?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 48,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Nîmes gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Nîmes te gaan. Je kunt gaan van Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht Centraal, Utrecht Lunetten en je kunt aankomen op Saint-Césaire, Nîmes (Gare routière), Nîmes Parking Parnasse.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Nîmes door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Nîmes is 18 uur en 5 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Nîmes?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Nîmes.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Nîmes door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Nîmes zorgt voor 69.08kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarNîmes

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten