Trein Heeze - Valkenburg prijzen vanaf € 17,03

Start van
€ 17,03
Ontdekken

Heeze naar Valkenburg door trein

De reis van Heeze naar Valkenburg door trein is 118,46 km en duurt 1 uur en 32 min. Er zijn 31 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:19 en de laatste om 22:43. Het is mogelijk om te reizen van Heeze naar Valkenburg door trein voor slechts € 17,03 of zoveel als € 17,03. De beste prijs voor deze reis is € 17,03.

Laagste prijs€ 17,03
Reisduur1 uur en 32 min
Aansluiting per dag31
Laagste prijs€ 17,03
Hoogste prijs€ 17,03
Eerste vertrek00:19
Laatste vertrek22:43
Afstand118,46 km
VertrekHeeze
AankomstValkenburg
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Heeze tot Valkenburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Heeze tot Valkenburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Heeze naar Valkenburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Heeze naar Valkenburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Heeze naar Valkenburg

De goedkoopste Heeze - Valkenburg treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Valkenburg te reizen

Als u met de trein naar Valkenburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Heeze tot Valkenburg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.29kg
Bus
8.88kg
Vlucht
23.69kg
Auto
18.95kg
Wat is de CO2-uitstoot van Heeze tot Valkenburg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Heeze en Valkenburg is 8.29kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Heeze en Valkenburg? Door de trein te nemen tussen Heeze en Valkenburg bespaar je 15.4kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.59kg vs de bus en 10.66kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Heeze tot Valkenburg?
Een trein-ticket van Heeze tot Valkenburg is € 17,03. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,03.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Heeze naar Valkenburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Heeze tot Valkenburg is € 17,03. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Heeze en Valkenburg door trein?
Heeze tot Valkenburg is 118,46 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Heeze en Valkenburg?
Heeze tot Valkenburg is gemiddeld 1 uur en 32 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 28 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Heeze naar Valkenburg?
Heeze naar Valkenburg heeft gemiddeld 31 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Heeze naar Valkenburg?
De vroegste trein van Heeze tot Valkenburg vertrekt om 00:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Heeze tot Valkenburg?
De nieuwste trein van Heeze tot Valkenburg vertrekt om 22:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Heeze tot Valkenburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,03, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Heeze naar Valkenburg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Heeze en Valkenburg is 1 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Heeze naar Valkenburg?
Ja, er is een directe trein tussen Heeze en Valkenburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Heeze tot Valkenburg door trein?
De reis van trein van Heeze naar Valkenburg zorgt voor 8.29kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Heeze

Weekendjes weg van Heeze

Internationale routes van Heeze en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Heeze

Belangrijkste trajecten naarValkenburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten