Bus Utrecht - Grenoble prijzen vanaf € 34,95

Start van
€ 34,95

Utrecht naar Grenoble door bus

De reis van Utrecht naar Grenoble door bus is 772,03 km en duurt 15 uur en 20 min. Er zijn 20 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:50 en de laatste om 22:16. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Grenoble door bus voor slechts € 34,95 of zoveel als € 134,47. De beste prijs voor deze reis is € 34,95.

Laagste prijs€ 34,95
Reisduur15 uur en 20 min
Aansluiting per dag20
Laagste prijs€ 34,95
Hoogste prijs€ 134,47
Eerste vertrek00:50
Laatste vertrek22:16
Afstand772,03 km
VertrekUtrecht
AankomstGrenoble
VervoerdersBlaBlaCar Bus, TGV LyriaMeer

Bus Tickets van Utrecht tot Grenoble

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Utrecht tot Grenoble

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Grenoble
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Grenoble.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Grenoble, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Grenoble te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Utrecht tot Grenoble te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Grenoble

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Grenoble zijn te vinden voor slechts € 27,39 als je geluk hebt, of gemiddeld € 38,67. Het duurste ticket kan wel € 48,85 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Grenoble te reizen

Als je met de bus naar Grenoble reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

TGV Lyria is een hogesnelheidstreindienst tussen Frankrijk en Zwitserland. Het is een joint venture tussen de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF en SBB, de Zwitserse nationale spoorwegmaatschappij. TGV Lyria-treinen rijden op verschillende routes tussen grote steden in Frankrijk en Zwitserland, waaronder Parijs, Genève, Zürich, Basel en Bern. De treinen staan bekend om hun hoge snelheid, waarbij sommige routes snelheden tot 320 km / u (200 mph) halen, waardoor ze een van de snelste treinen van Europa zijn.

Tickettypes en faciliteiten van Utrecht tot Grenoble

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui en TGV Lyria wanneer u van Utrecht naar Grenoble reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Het STANDARD-ticket biedt een betaalbare reiservaring in de 2e klas met drie niveaus van flexibiliteit bij het omwisselen en terugbetalen - volledige, gedeeltelijke en geen flexibiliteit - op alle internationale routes tussen Frankrijk en Zwitserland.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard 1ère

Het STANDARD 1ÈRE-ticket biedt een eersteklas reis met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en toegang tot alle treinen, beschikbaar op alle internationale routes tussen Frankrijk en Zwitserland.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE richt zich op passagiers die op zoek zijn naar een luxueuze reiservaring, met flexibiliteit, op maat gemaakte voorzieningen en diensten, en is beschikbaar op specifieke routes tijdens weekdagen en bepaalde tijden op zondag.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
wifi Wifi open icon close icon
Maak verbinding met _WIFI_LYRIA voor gratis WiFi en krijg via uw browser toegang tot het TGV Lyria Portal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Een stille auto exclusief voor TGV Lyria BUSINESS 1ERE, perfect voor geconcentreerd werk of ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben 2-pins 230V-stopcontacten voor laptops en mobiele telefoons.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV Lyria-treinen kunt u handbagage meenemen die gemakkelijk mee te nemen is en netjes in de daarvoor bestemde ruimtes past. Dit zorgt ervoor dat iedereen ruimte heeft voor zijn spullen en kan genieten van een vlotte rit
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
First Class rijtuigen 1 of 11 hebben 2 zitplaatsen voor passagiers met beperkte mobiliteit. Reserveer deze stoelen vooraf, of een standaardstoel als deze bezet zijn. Stationsassistentie voor rolstoelopslag is op aanvraag beschikbaar.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op TGV Lyria-treinen kunt u kiezen tussen 'Le Deli', verkrijgbaar in de café-bar of op uw zitplaats met een STANDARD-ticket, en 'La Table' voor een Frans-Zwitserse maaltijd met een BUSINESS 1ÈRE-ticket.
air_con Airconditioning open icon close icon
De rijtuigen zijn voorzien van airconditioning, waarbij de lucht elke drie minuten wordt gefilterd en elke negen minuten volledig wordt ververst.
bicycle Fiets open icon close icon
In de TGV Lyria-treinen mag u een verscheidenheid aan spullen meenemen. Dit omvat opgevouwen fietsen (niet groter dan 130 x 90 cm), kinderwagens, ski's, opvouwbare scooters (zowel elektrisch als handmatig), surf- en snowboards, ingekapselde muziekinstrumenten en rolstoelen (handmatig of elektrisch) voor mensen met mobiliteitsproblemen.
Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, TGV Lyria, TGV inOui van Utrecht tot Grenoble
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Grenoble met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus TGV Lyria TGV inOui FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
air_con Airconditioning check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check check cross
accessibility Toegankelijkheid cross check check cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check check
bicycle Fiets cross check check cross
sleeper_couchette Slaper cross check check cross

Utrecht tot Grenoble CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
54.04kg
Bus
57.9kg
Vlucht
154.41kg
Auto
123.52kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Grenoble?
Een bus-ticket van Utrecht tot Grenoble is € 72,50. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 34,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Grenoble?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Grenoble is € 34,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Grenoble door bus?
Utrecht tot Grenoble is 772,03 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Grenoble?
Utrecht tot Grenoble is gemiddeld 15 uur en 20 min. De snelste optie brengt u echter daar in 11 uur en 57 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Grenoble?
Utrecht tot Grenoble wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, TGV Lyria, TGV inOui, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Grenoble?
Utrecht naar Grenoble heeft gemiddeld 20 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Grenoble?
De vroegste bus van Utrecht tot Grenoble vertrekt om 00:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Grenoble?
De nieuwste bus van Utrecht tot Grenoble vertrekt om 22:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Grenoble?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 34,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Utrecht naar Grenoble gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Utrecht om naar Grenoble te gaan. Je kunt gaan van Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht Centraal, Utrecht Lunetten en je kunt aankomen op St-Egreve-St-Robert, Pont de Claix, Gare de Grenoble.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Grenoble door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Grenoble is 11 uur en 57 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Grenoble?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Grenoble.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Grenoble door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Grenoble zorgt voor 57.9kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarGrenoble

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten