Trein Amsterdam - Duisburg prijzen vanaf € 19,90

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Amsterdam naar Duisburg door trein

De reis van Amsterdam naar Duisburg door trein is 166,06 km en duurt 5 uur en 10 min. Er zijn 622 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:02 en de laatste om 23:53. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Duisburg door trein voor slechts € 19,90 of zoveel als € 58,50. De beste prijs voor deze reis is € 19,90.

Laagste prijs€ 19,90
Reisduur5 uur en 10 min
Aansluiting per dag622
Laagste prijs€ 19,90
Hoogste prijs€ 58,50
Eerste vertrek00:02
Laatste vertrek23:53
Afstand166,06 km
VertrekAmsterdam
AankomstDuisburg
VervoerdersEurobahn, RheinRuhrBahnMeer

Trein Tickets van Amsterdam tot Duisburg

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Duisburg

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Duisburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Duisburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Duisburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Duisburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Duisburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Amsterdam naar Duisburg

De goedkoopste Amsterdam - Duisburg treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 19,73 als je geluk hebt, of € 28,95 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 39,63 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Duisburg te reizen

Als u met de trein naar Duisburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

RheinRuhrBahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale en voorstedelijke treinen exploiteert in de grootstedelijke regio Rijn-Ruhr, die steden als Keulen, Düsseldorf en Essen omvat. Het bedrijf is in 2019 opgericht als een joint venture tussen de Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn en de Britse vervoersmaatschappij National Express. RheinRuhrBahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, die de steden in de regio met elkaar en met de omliggende gebieden verbindt. Het bedrijf streeft ernaar betrouwbare en efficiënte vervoersdiensten te bieden aan de inwoners en bezoekers van het Rijn-Ruhrgebied.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

WestfalenBahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het bedrijf werd in 2005 opgericht als een joint venture tussen de Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn en de Britse vervoersmaatschappij National Express. WestfalenBahn rijdt op verschillende lijnen in de regio, waaronder de Teutoburgerwoudspoorweg, de Emslandspoorlijn en de Weser-Allerspoorlijn. De vloot van het bedrijf bestaat uit moderne dieseltreinstellen en elektrische treinen en biedt een scala aan ticketopties, waaronder enkele tickets, dagkaarten en abonnementen. WestfalenBahn zet zich in voor het leveren van betrouwbare, comfortabele en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan haar passagiers.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Intercity Direct is een hogesnelheidstreindienst in Nederland die Amsterdam met Rotterdam en Breda verbindt. Het wordt geëxploiteerd door NS (Nederlandse Spoorwegen) en rijdt op de hogesnelheidslijn HSL-Zuid. De treinen die worden ingezet op de Intercity Direct zijn modern, comfortabel en voorzien van gratis wifi, stopcontacten en airconditioning. De reistijd tussen Amsterdam en Rotterdam is ongeveer 30-35 minuten, terwijl de reistijd tussen Amsterdam en Breda ongeveer 30-35 minuten is.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Duisburg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) en DB - Intercity wanneer u van Amsterdam naar Duisburg reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Eurobahn, RheinRuhrBahn, DB - Intercity van Amsterdam tot Duisburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Duisburg met train.
Voorzieningen Eurobahn RheinRuhrBahn DB - Intercity NS - IC direct DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express DB - Regionalbahn WestfalenBahn VIAS Rail EuroCity National Express Nightjet
quiet_zone Stiltezone check check cross check check check check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross check check check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check check check check check check
air_con Airconditioning check check cross check check check check check check check check check
bicycle Fiets check check cross check check check check check check check check check
sleeper_couchette Slaper check check cross check check check check check check check check check
luggage Bagage cross cross check check check cross check cross cross check check check

Amsterdam tot Duisburg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
11.62kg
Bus
12.45kg
Vlucht
33.21kg
Auto
26.57kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Duisburg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Duisburg is 11.62kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Duisburg? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Duisburg bespaar je 21.59kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.83kg vs de bus en 14.95kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Duisburg?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Duisburg is € 41,01. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Duisburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Duisburg is € 19,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Duisburg door trein?
Amsterdam tot Duisburg is 166,06 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Duisburg?
Amsterdam tot Duisburg is gemiddeld 5 uur en 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Duisburg?
Amsterdam tot Duisburg wordt gedekt door 11 operator(s). U kunt op Virail Eurobahn, RheinRuhrBahn, DB - Intercity, NS - IC direct, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, WestfalenBahn, VIAS Rail, EuroCity, National Express, Nightjet diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Duisburg?
Amsterdam naar Duisburg heeft gemiddeld 622 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Duisburg?
De vroegste trein van Amsterdam tot Duisburg vertrekt om 00:02. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Duisburg?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Duisburg vertrekt om 23:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Duisburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Amsterdam naar Duisburg?
Er zijn gemiddeld 5 van Amsterdam om naar Duisburg te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Duisburg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Duisburg is 1 uur en 50 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Duisburg?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Duisburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Duisburg door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Duisburg zorgt voor 11.62kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarDuisburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten