Trein Amsterdam - Düsseldorf prijzen vanaf € 19,90

14-07-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Amsterdam naar Düsseldorf door trein

De reis van Amsterdam naar Düsseldorf door trein is 182,53 km en duurt 3 uur en 23 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:02 en de laatste om 09:24. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Düsseldorf door trein voor slechts € 19,90 of zoveel als € 71,20. De beste prijs voor deze reis is € 19,90.

Laagste prijs€ 19,90
Reisduur3 uur en 23 min
Aansluiting per dag10
Laagste prijs€ 19,90
Hoogste prijs€ 71,20
Eerste vertrek00:02
Laatste vertrek09:24
Afstand182,53 km
VertrekAmsterdam
AankomstDüsseldorf
VervoerdersEurobahn, VIAS RailMeer

Trein Tickets van Amsterdam tot Düsseldorf

Vertrekdatum
zondag 14 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Düsseldorf

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Düsseldorf
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Düsseldorf.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Düsseldorf, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Düsseldorf te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Düsseldorf te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 19,90 tot € 53,40, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 63% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Amsterdam naar Düsseldorf

De goedkoopste Amsterdam - Düsseldorf treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 22,49 als je geluk hebt, of € 27,62 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 37,19 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Düsseldorf te reizen

Als u met de trein naar Düsseldorf reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Düsseldorf

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Amsterdam naar Düsseldorf reist.

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord Eurobahn, VIAS Rail, National Express van Amsterdam tot Düsseldorf
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Düsseldorf met train.
Voorzieningen Eurobahn VIAS Rail National Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check check check check cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check cross
bicycle Fiets check check check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check check check cross
luggage Bagage cross cross check check cross check

Amsterdam tot Düsseldorf CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.78kg
Bus
13.69kg
Vlucht
36.51kg
Auto
29.2kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Düsseldorf met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Düsseldorf is 12.78kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Düsseldorf? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Düsseldorf bespaar je 23.73kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.91kg vs de bus en 16.42kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Düsseldorf?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Düsseldorf is € 45,32. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Düsseldorf?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Düsseldorf is € 19,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Düsseldorf door trein?
Amsterdam tot Düsseldorf is 182,53 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Düsseldorf?
Amsterdam tot Düsseldorf is gemiddeld 3 uur en 23 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 11 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Düsseldorf?
Amsterdam tot Düsseldorf wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Eurobahn, VIAS Rail, National Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Düsseldorf?
Amsterdam naar Düsseldorf heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Düsseldorf?
De vroegste trein van Amsterdam tot Düsseldorf vertrekt om 00:02. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Düsseldorf?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Düsseldorf vertrekt om 09:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Düsseldorf?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Düsseldorf door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Düsseldorf is 2 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Düsseldorf?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Düsseldorf.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Düsseldorf door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Düsseldorf zorgt voor 12.78kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarDüsseldorf

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten