Trein Amsterdam - Warschau prijzen vanaf € 138,61

Start van
€ 138,61

Amsterdam naar Warschau door trein

De reis van Amsterdam naar Warschau door trein is 1.095,31 km en duurt 5 uur en 57 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 16:43 en de laatste om 16:43. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Warschau door trein voor slechts € 138,61 of zoveel als € 138,61. De beste prijs voor deze reis is € 138,61.

Laagste prijs€ 138,61
Reisduur5 uur en 57 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 138,61
Hoogste prijs€ 138,61
Eerste vertrek16:43
Laatste vertrek16:43
Afstand1.095,31 km
VertrekAmsterdam
AankomstWarschau
VervoerdersBrussels Airlines, SN

Trein Tickets van Amsterdam tot Warsaw

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Warsaw

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Warschau
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Warschau.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Warschau, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Warschau te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Warsaw te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Warschau te reizen

Als u met de trein naar Warschau reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Diensten aan boord Brussels Airlines van Amsterdam tot Warschau
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Warschau met train.
Voorzieningen Brussels Airlines
wifi Wifi check
luggage Bagage check

Amsterdam tot Warschau CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
76.67kg
Bus
82.15kg
Vlucht
219.06kg
Auto
175.25kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Warschau met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Warschau is 76.67kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Warschau? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Warschau bespaar je 142.39kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 5.48kg vs de bus en 98.58kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Warschau?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Warschau is € 138,61. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 138,61.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Warschau?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Warschau is € 138,61. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Warschau door trein?
Amsterdam tot Warschau is 1.095,31 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Warschau?
Amsterdam tot Warschau is gemiddeld 5 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 57 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Warschau?
Amsterdam tot Warschau wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Brussels Airlines, SN diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Warschau?
Amsterdam naar Warschau heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Warschau?
De vroegste trein van Amsterdam tot Warschau vertrekt om 16:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Warschau?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Warschau vertrekt om 16:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Warschau?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 138,61, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar Warschau gaan?
Er zijn 16 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar Warschau te gaan. Je kunt gaan van Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid, Schiphol, Diemen, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Science Park, Amsterdam Centraal, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Rijksmuseum, Amsterdam Amstel, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Dam en je kunt aankomen op Warsaw Młociny, Warszawa, Warszawa Wschodnia, Warszawa Zachodnia, Warszawa Służewiec, Metro Marymont.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Warschau door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Warschau is 5 uur en 57 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Warschau?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Warschau.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Warschau door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Warschau zorgt voor 76.67kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarWarschau

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten