Trein Amsterdam - Kraków prijzen vanaf € 124,63

Start van
€ 124,63

Amsterdam naar Kraków door trein

De reis van Amsterdam naar Kraków door trein is 1.078,11 km en duurt 30 uur en 10 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:48 en de laatste om 07:08. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Kraków door trein voor slechts € 124,63 of zoveel als € 136,28. De beste prijs voor deze reis is € 124,63.

Laagste prijs€ 124,63
Reisduur30 uur en 10 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 124,63
Hoogste prijs€ 136,28
Eerste vertrek00:48
Laatste vertrek07:08
Afstand1.078,11 km
VertrekAmsterdam
AankomstKraków
VervoerdersFlibco, SindbadMeer

Trein Tickets van Amsterdam tot Kraków

Vertrekdatum
donderdag 29 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Kraków

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Kraków
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Kraków.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Kraków, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Kraków te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Kraków te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Kraków te reizen

Als u met de trein naar Kraków reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

Sindbad is een busmaatschappij die actief is in Polen en binnenlandse en internationale busdiensten aanbiedt. Het uitgebreide netwerk van Sindbad verbindt Polen met verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Italië.

Diensten aan boord Flibco, Sindbad, Neobus van Amsterdam tot Kraków
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Kraków met train.
Voorzieningen Flibco Sindbad Neobus FlixBus
wifi Wifi check check cross check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check cross check
air_con Airconditioning check check cross check
food_and_drink Eten en drinken cross check cross check

Amsterdam tot Kraków CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
75.47kg
Bus
80.86kg
Vlucht
215.62kg
Auto
172.5kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Kraków met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Kraków is 75.47kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Kraków? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Kraków bespaar je 140.15kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 5.39kg vs de bus en 97.03kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Kraków?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Kraków is € 131,85. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 124,63.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Kraków?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Kraków is € 124,63. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Kraków door trein?
Amsterdam tot Kraków is 1.078,11 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Kraków?
Amsterdam tot Kraków is gemiddeld 30 uur en 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 24 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Kraków?
Amsterdam tot Kraków wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Flibco, Sindbad, Neobus, Nederlandse-Spoorwegen (NS), FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Kraków?
Amsterdam naar Kraków heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Kraków?
De vroegste trein van Amsterdam tot Kraków vertrekt om 00:48. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Kraków?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Kraków vertrekt om 07:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Kraków?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 124,63, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar Kraków gaan?
Er zijn 16 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar Kraków te gaan. Je kunt gaan van Schiphol, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Zuid, Diemen, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Science Park, Duivendrecht, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Dam, Amsterdam Rijksmuseum en je kunt aankomen op Krakow ul. Dworcowa, Balice, Krakow, Kraków Jubilat.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Kraków door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Kraków is 24 uur en 55 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Kraków?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Kraków.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Kraków door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Kraków zorgt voor 75.47kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarKraków

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten