Trein Rotterdam - Hoofddorp prijzen vanaf € 11,30

Start van
€ 11,30
Ontdekken

Rotterdam naar Hoofddorp door trein

De reis van Rotterdam naar Hoofddorp door trein is 44,67 km en duurt 1 uur en 0 min. Er zijn 69 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:00 en de laatste om 23:42. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Hoofddorp door trein voor slechts € 11,30 of zoveel als € 11,50. De beste prijs voor deze reis is € 11,30.

Laagste prijs€ 11,30
Reisduur1 uur en 0 min
Aansluiting per dag69
Laagste prijs€ 11,30
Hoogste prijs€ 11,50
Eerste vertrek03:00
Laatste vertrek23:42
Afstand44,67 km
VertrekRotterdam
AankomstHoofddorp
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Hoofddorp
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Hoofddorp.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Hoofddorp, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Hoofddorp te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Hoofddorp

De goedkoopste Rotterdam - Hoofddorp treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Hoofddorp te reizen

Als u met de trein naar Hoofddorp reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Rotterdam tot Hoofddorp CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.13kg
Bus
3.35kg
Vlucht
8.93kg
Auto
7.15kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Hoofddorp met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Hoofddorp is 3.13kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Hoofddorp? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Hoofddorp bespaar je 5.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.22kg vs de bus en 4.02kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Hoofddorp?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Hoofddorp is € 11,34. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Hoofddorp?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Hoofddorp is € 11,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Hoofddorp door trein?
Rotterdam tot Hoofddorp is 44,67 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Hoofddorp?
Rotterdam tot Hoofddorp is gemiddeld 1 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 53 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Hoofddorp?
Rotterdam naar Hoofddorp heeft gemiddeld 69 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Hoofddorp?
De vroegste trein van Rotterdam tot Hoofddorp vertrekt om 03:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Hoofddorp?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Hoofddorp vertrekt om 23:42. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Hoofddorp?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Hoofddorp door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Hoofddorp is 0 uur en 53 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Hoofddorp?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Hoofddorp.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Hoofddorp door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Hoofddorp zorgt voor 3.13kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarHoofddorp

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten