Trein Rotterdam - Parijs prijzen vanaf € 46,50

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
€ 135,00
€ 130,75

Rotterdam naar Parijs door trein

De reis van Rotterdam naar Parijs door trein is 373,57 km en duurt 2 uur en 57 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:58 en de laatste om 19:58. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Parijs door trein voor slechts € 46,50 of zoveel als € 639,00. De beste prijs voor deze reis is € 46,50.

Laagste prijs€ 46,50
Reisduur2 uur en 57 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 46,50
Hoogste prijs€ 639,00
Eerste vertrek06:58
Laatste vertrek19:58
Afstand373,57 km
VertrekRotterdam
AankomstParijs
VervoerdersFlixBus, TGVMeer

Trein Tickets van Rotterdam tot Paris

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Paris

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Parijs
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Parijs.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Parijs, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Parijs te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Paris te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 50,44 tot € 135,00, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 63% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Parijs

De goedkoopste Rotterdam - Parijs treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 68,20 als je geluk hebt, of € 88,91 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 123,23 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Parijs te reizen

Als u met de trein naar Parijs reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Parijs

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Rotterdam naar Parijs reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord FlixBus, TGV, Thalys van Rotterdam tot Parijs
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Parijs met train.
Voorzieningen FlixBus TGV Thalys Eurostar
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check
air_con Airconditioning check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check check cross
accessibility Toegankelijkheid cross check check check
bicycle Fiets cross check check check
sleeper_couchette Slaper cross check check check

Rotterdam tot Parijs CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
26.15kg
Bus
28.02kg
Vlucht
74.71kg
Auto
59.77kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Parijs met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Parijs is 26.15kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Parijs? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Parijs bespaar je 48.56kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.87kg vs de bus en 33.62kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Parijs?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Parijs is € 129,76. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 46,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Parijs?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Parijs is € 46,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Parijs door trein?
Rotterdam tot Parijs is 373,57 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Parijs?
Rotterdam tot Parijs is gemiddeld 2 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 38 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Parijs?
Rotterdam tot Parijs wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, TGV, Thalys, Eurostar diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Parijs?
Rotterdam naar Parijs heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Parijs?
De vroegste trein van Rotterdam tot Parijs vertrekt om 06:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Parijs?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Parijs vertrekt om 19:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Parijs?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 46,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rotterdam naar Parijs?
Er zijn gemiddeld 13 van Rotterdam om naar Parijs te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Parijs door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Parijs is 0 uur en 38 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Parijs?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Parijs.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Parijs door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Parijs zorgt voor 26.15kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarParijs

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten