Trein Rotterdam - Frankfurt am Main prijzen vanaf 27,90€

Start van
27,90€
Ontdekken

Rotterdam naar Frankfurt am Main door trein

De reis van Rotterdam naar Frankfurt am Main door trein is 356,1 km en duurt 4 uur 5 min. Er zijn 292 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:05 en de laatste om 00:52. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Frankfurt am Main door trein voor slechts 27,90€ of zoveel als 190,90€. De beste prijs voor deze reis is 27,90€.

Beste prijs 27,90€
Reisduur 4 uur 5 min
Aansluiting per dag 292
Laagste prijs 27,90€
Hoogste prijs 190,90€
Eerste vertrek 01:05
Laatste vertrek 00:52
Afstand 356,1 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Frankfurt am Main
Vervoerders DB - Regional Express, National Express,

Trein Tickets van Rotterdam tot Frankfurt am Main

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Frankfurt am Main

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Frankfurt am Main.

Het traject van Rotterdam naar Frankfurt am Main wordt dagelijks gereden door 296 treinen vertrekkend van van de stations in Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen naar in de stations in Südbahnhof, Frankfurt A.m., Frankfurt(main)hbf, Frankfurt Hbf (tief).

De gemiddelde reisduur bedraagt 6 uur 29 min. De eerste trein vertrekt om 02:24. De laatste trein vertrekt om 23:14.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Frankfurt am Main
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Frankfurt am Main.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Frankfurt am Main, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Frankfurt am Main te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Frankfurt am Main

De goedkoopste Rotterdam - Frankfurt am Main treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 27€ als je geluk hebt, of 31€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 44€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Frankfurt am Main te reizen

Als u met de trein naar Frankfurt am Main reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

HLB Hessenbahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in de deelstaat Hessen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een dochteronderneming van HLB Basis AG. HLB Hessenbahn rijdt op verschillende lijnen in de regio, waaronder de Frankfurt-Königstein-spoorlijn, de Taunus-spoorlijn en de Main-Lahn-spoorlijn. Het bedrijf exploiteert ook de Frankfurt Airport Express, die directe verbindingen biedt tussen de luchthaven van Frankfurt en verschillende steden in de regio. HLB Hessenbahn zet zich in voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan haar passagiers.

MittelrheinBahn is een regionale treinmaatschappij die actief is in de Rijnvallei in Duitsland. Het is een dochteronderneming van Transdev, een wereldwijd transportbedrijf. MittelrheinBahn rijdt op verschillende routes, waaronder de lijn Koblenz-Mainz, de lijn Koblenz-Trier en de lijn Koblenz-Bingen. De treinen van het bedrijf zijn modern en comfortabel, met voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en toiletten aan boord. MittelrheinBahn biedt ook verschillende ticketopties, waaronder enkele tickets, dagkaarten en groepstickets. Het bedrijf zet zich in voor een betrouwbare en efficiënte service aan zijn passagiers en speelt een belangrijke rol bij het verbinden van gemeenschappen in het Rijndal.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Frankfurt am Main

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, FlixTrain en Nightjet wanneer u van Rotterdam naar Frankfurt am Main reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord DB - Regional Express, National Express en EuroCity van Rotterdam tot Frankfurt am Main
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Frankfurt am Main met trein.
Voorzieningen DB - Regional Express National Express EuroCity Eurobahn Vlexx Nightjet NS - IC direct Thalys DB - InterCity Express (ICE) VIAS Rail HLB Hessenbahn DB - Intercity MittelrheinBahn FlixBus DB - Regionalbahn FlixTrain
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper
Bagage

Rotterdam tot Frankfurt am Main CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.2kg
Bus
14.3kg
Vlucht
572.7kg
Auto
55.2kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Frankfurt am Main met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Frankfurt am Main is 2.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Frankfurt am Main? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Frankfurt am Main bespaar je 570.6kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 12.2kg vs de bus en 53.1kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Frankfurt am Main?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Frankfurt am Main is 89,65€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 27,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Frankfurt am Main is 27,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Frankfurt am Main door trein?
Rotterdam tot Frankfurt am Main is 356,1 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Frankfurt am Main?
Rotterdam tot Frankfurt am Main is gemiddeld 6 uur 21 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur 5 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Frankfurt am Main?
Rotterdam tot Frankfurt am Main wordt gedekt door 16 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, National Express, EuroCity, Eurobahn, Vlexx, Nightjet, NS - IC direct, Thalys, DB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail, HLB Hessenbahn, DB - Intercity, MittelrheinBahn, FlixBus, DB - Regionalbahn, FlixTrain diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Frankfurt am Main?
Rotterdam naar Frankfurt am Main heeft gemiddeld 292 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Frankfurt am Main?
De vroegste trein van Rotterdam tot Frankfurt am Main vertrekt om 01:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Frankfurt am Main?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Frankfurt am Main vertrekt om 00:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Frankfurt am Main?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 27,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Frankfurt am Main gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Frankfurt am Main te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen en je kunt aankomen op Südbahnhof, Frankfurt A.m., Frankfurt(main)hbf, Frankfurt Hbf (tief).
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Frankfurt am Main door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Frankfurt am Main is 4 uur 5 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Frankfurt am Main?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Frankfurt am Main.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Frankfurt am Main door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Frankfurt am Main zorgt voor 2.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarFrankfurt am Main

Andere populaire trajecten