Trein Rotterdam - Kassel prijzen vanaf 27,90€

Start van
27,90€
Ontdekken

Rotterdam naar Kassel door trein

De reis van Rotterdam naar Kassel door trein is 353 km en duurt 6 uur. Er zijn 375 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:44 en de laatste om 00:51. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Kassel door trein voor slechts 27,90€ of zoveel als 220,20€. De beste prijs voor deze reis is 27,90€.

Beste prijs 27,90€
Reisduur 6 uur
Aansluiting per dag 375
Laagste prijs 27,90€
Hoogste prijs 220,20€
Eerste vertrek 06:44
Laatste vertrek 00:51
Afstand 353 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Kassel
Vervoerders Cantus Verkehrsgesellschaft, DB - Regional Express,

Trein Tickets van Rotterdam tot Kassel

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Kassel

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Kassel.

Het traject van Rotterdam naar Kassel wordt dagelijks gereden door 375 treinen vertrekkend van van de stations in Rotterdam Lombardijen, Schiedam Centrum, Rotterdam Centraal naar in de stations in Kassel-oberzwehren, Kassel-wilhelmshöhe, Kassel Hbf.

De gemiddelde reisduur bedraagt 8 uur 49 min. De eerste trein vertrekt om 05:44. De laatste trein vertrekt om 23:51.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Kassel
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Kassel.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Kassel, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Kassel te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met de trein naar Kassel te reizen

Als u met de trein naar Kassel reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

HLB Hessenbahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in de deelstaat Hessen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een dochteronderneming van HLB Basis AG. HLB Hessenbahn rijdt op verschillende lijnen in de regio, waaronder de Frankfurt-Königstein-spoorlijn, de Taunus-spoorlijn en de Main-Lahn-spoorlijn. Het bedrijf exploiteert ook de Frankfurt Airport Express, die directe verbindingen biedt tussen de luchthaven van Frankfurt en verschillende steden in de regio. HLB Hessenbahn zet zich in voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan haar passagiers.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Kassel

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys, DB - InterCity Express (ICE) en DB - Intercity wanneer u van Rotterdam naar Kassel reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Cantus Verkehrsgesellschaft, DB - Regional Express en National Express van Rotterdam tot Kassel
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Kassel met trein.
Voorzieningen Cantus Verkehrsgesellschaft DB - Regional Express National Express Eurobahn NS - IC direct DB - InterCity Express (ICE) HLB Hessenbahn DB - Intercity Thalys DB - Regionalbahn
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper
Bagage

Rotterdam tot Kassel CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.0kg
Bus
19.9kg
Vlucht
794.6kg
Auto
76.6kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Kassel met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Kassel is 3.0kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Kassel? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Kassel bespaar je 791.6kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 16.9kg vs de bus en 73.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Kassel?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Kassel is 75,42€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 27,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Kassel?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Kassel is 27,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Kassel door trein?
Rotterdam tot Kassel is 353 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Kassel?
Rotterdam tot Kassel is gemiddeld 8 uur 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Kassel?
Rotterdam tot Kassel wordt gedekt door 10 operator(s). U kunt op Virail Cantus Verkehrsgesellschaft, DB - Regional Express, National Express, Eurobahn, NS - IC direct, DB - InterCity Express (ICE), HLB Hessenbahn, DB - Intercity, Thalys, DB - Regionalbahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Kassel?
Rotterdam naar Kassel heeft gemiddeld 375 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Kassel?
De vroegste trein van Rotterdam tot Kassel vertrekt om 06:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Kassel?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Kassel vertrekt om 00:51. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Kassel?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 27,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Kassel gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Kassel te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Lombardijen, Schiedam Centrum, Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Kassel-oberzwehren, Kassel-wilhelmshöhe, Kassel Hbf.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Kassel door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Kassel is 6 uur.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Kassel?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Kassel.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Kassel door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Kassel zorgt voor 3.0kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarKassel

Andere populaire trajecten