Trein Rotterdam - Düsseldorf prijzen vanaf 19,90€

Start van
19,90€
Ontdekken

Rotterdam naar Düsseldorf door trein

De reis van Rotterdam naar Düsseldorf door trein is 176,8 km en duurt 2 uur 22 min. Er zijn 305 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:05 en de laatste om 00:52. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Düsseldorf door trein voor slechts 19,90€ of zoveel als 120,50€. De beste prijs voor deze reis is 19,90€.

Beste prijs 19,90€
Reisduur 2 uur 22 min
Aansluiting per dag 305
Laagste prijs 19,90€
Hoogste prijs 120,50€
Eerste vertrek 01:05
Laatste vertrek 00:52
Afstand 176,8 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Düsseldorf
Vervoerders Nightjet, Eurobahn,

Trein Tickets van Rotterdam tot Düsseldorf

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Düsseldorf

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Düsseldorf.

Het traject van Rotterdam naar Düsseldorf wordt dagelijks gereden door 402 treinen vertrekkend van van de stations in Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Centraal naar in de stations in Düsseldorf-benrath, Düsseldorf-eller Süd, Dusseldorf Airport.

De gemiddelde reisduur bedraagt 4 uur 40 min. De eerste trein vertrekt om 02:05. De laatste trein vertrekt om 23:51.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Düsseldorf
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Düsseldorf.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Düsseldorf, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Düsseldorf te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Düsseldorf

De goedkoopste Rotterdam - Düsseldorf treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 20€ als je geluk hebt, of 26€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 38€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Düsseldorf te reizen

Als u met de trein naar Düsseldorf reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

REGIOBAHN is een regionale treindienst in Duitsland die steden en dorpen in de deelstaat Baden-Württemberg met elkaar verbindt. Het wordt beheerd door Deutsche Bahn en biedt frequente en betrouwbare service op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Stuttgart. REGIOBAHN-treinen zijn modern en comfortabel, met airconditioning, gratis wifi en voldoende zitplaatsen. De service is populair bij forensen en toeristen, omdat het gemakkelijke toegang biedt tot populaire bestemmingen zoals Stuttgart, Karlsruhe en Heidelberg. REGIOBAHN biedt ook verbindingen met andere regionale en langeafstandstreinen, waardoor het een handige en efficiënte manier is om door de regio te reizen.

RegioJet is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in verschillende Europese landen, waaronder Tsjechië, Slowakije, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is in 2011 actief geworden in Tsjechië. RegioJet biedt verschillende soorten treindiensten aan, waaronder langeafstandstreinen, regionale treinen en bussen.

RheinRuhrBahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale en voorstedelijke treinen exploiteert in de grootstedelijke regio Rijn-Ruhr, die steden als Keulen, Düsseldorf en Essen omvat. Het bedrijf is in 2019 opgericht als een joint venture tussen de Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn en de Britse vervoersmaatschappij National Express. RheinRuhrBahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, die de steden in de regio met elkaar en met de omliggende gebieden verbindt. Het bedrijf streeft ernaar betrouwbare en efficiënte vervoersdiensten te bieden aan de inwoners en bezoekers van het Rijn-Ruhrgebied.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Düsseldorf

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain, Nightjet en RegioJet wanneer u van Rotterdam naar Düsseldorf reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Low cost

Lage kosten zijn de meest betaalbare optie voor degenen die zonder extra voorzieningen willen reizen. Passagiers kunnen echter nog steeds genieten van gratis Wi-Fi en een rustige reis.

Wifi
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Standaardticket biedt een balans tussen betaalbaarheid en comfort. Passagiers kunnen luxe stoelen en gratis Wi-Fi verwachten, waardoor het een uitstekende keuze is voor prijsbewuste reizigers.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Relax

Passagiers die in luxe willen reizen, kunnen kiezen voor het Relax-ticket, dat ruime lederen stoelen en een ontspannen sfeer biedt. Dit is een geweldige optie voor degenen die willen ontspannen tijdens hun reis.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business

Business ticket garandeert privacy en comfort, met prioriteitsservice en behulpzaam personeel aan boord. Dit is een ideale keuze voor diegenen die een naadloze en stressvrije reis willen.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Nightjet, Eurobahn en RegioJet van Rotterdam tot Düsseldorf
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Düsseldorf met trein.
Voorzieningen Nightjet Eurobahn RegioJet FlixBus DB - Intercity REGIOBAHN National Express FlixTrain DB - Regional Express Fernbus DB - Regionalbahn VIAS Rail Thalys NS - IC direct RheinRuhrBahn DB - InterCity Express (ICE)
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Rotterdam tot Düsseldorf CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.6kg
Bus
10.3kg
Vlucht
410.8kg
Auto
39.6kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Düsseldorf met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Düsseldorf is 1.6kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Düsseldorf? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Düsseldorf bespaar je 409.2kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 8.7kg vs de bus en 38.1kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Düsseldorf?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Düsseldorf is 46,52€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 19,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Düsseldorf?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Düsseldorf is 19,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Düsseldorf door trein?
Rotterdam tot Düsseldorf is 176,8 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Düsseldorf?
Rotterdam tot Düsseldorf is gemiddeld 4 uur 33 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur 22 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Düsseldorf?
Rotterdam tot Düsseldorf wordt gedekt door 16 operator(s). U kunt op Virail Nightjet, Eurobahn, RegioJet, FlixBus, DB - Intercity, REGIOBAHN, National Express, FlixTrain, DB - Regional Express, Fernbus, DB - Regionalbahn, VIAS Rail, Thalys, NS - IC direct, RheinRuhrBahn, DB - InterCity Express (ICE) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Düsseldorf?
Rotterdam naar Düsseldorf heeft gemiddeld 305 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Düsseldorf?
De vroegste trein van Rotterdam tot Düsseldorf vertrekt om 01:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Düsseldorf?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Düsseldorf vertrekt om 00:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Düsseldorf?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 19,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Düsseldorf gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Düsseldorf te gaan. Je kunt gaan van Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Düsseldorf-benrath, Düsseldorf-eller Süd, Dusseldorf Airport.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Düsseldorf door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Düsseldorf is 2 uur 22 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Düsseldorf?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Düsseldorf.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Düsseldorf door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Düsseldorf zorgt voor 1.6kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarDüsseldorf

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten