Trein Rotterdam - Łódź prijzen vanaf 84,25€

Start van
84,25€
Ontdekken

Rotterdam naar Łódź door trein

De reis van Rotterdam naar Łódź door trein is 1.028 km en duurt 18 uur 4 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 15:05. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Łódź door trein voor slechts 84,25€ of zoveel als 175,14€. De beste prijs voor deze reis is 84,25€.

Beste prijs 84,25€
Reisduur 18 uur 4 min
Aansluiting per dag 2
Laagste prijs 84,25€
Hoogste prijs 175,14€
Eerste vertrek 06:00
Laatste vertrek 15:05
Afstand 1.028 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Łódź
Vervoerders PKP, POLREGIO,

Trein Tickets van Rotterdam tot Łódź

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Łódź

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Łódź.

Het traject van Rotterdam naar Łódź wordt dagelijks gereden door 0 treinen vertrekkend van naar het station in Station Rotterdam Centraal naar in de stations in Łódź - Kaliska, Łódź - Widzew.

De gemiddelde reisduur bedraagt . De eerste trein vertrekt om .

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Łódź
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Łódź.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Łódź, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Łódź te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Łódź

De goedkoopste Rotterdam - Łódź treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 85€ als je geluk hebt, of 115€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 140€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Łódź te reizen

Als u met de trein naar Łódź reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Deutsche Bahn is de Duitse nationale spoorwegmaatschappij met hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, die een uitgebreid spoorwegnet door heel Duitsland exploiteert, inclusief hogesnelheidsintercitytreinen (ICE), regionale treinen en lokale forensentreinen.

In 2001 werd de PKP Group opgericht als resultaat van de herstructurering van de Poolse staatsspoorwegen in overeenstemming met richtlijnen van de Europese Unie. Het bedrijf exploiteert verschillende soorten treinen, waaronder Intercity-, Express-, Regionale, Pendolino- en EuroNight-treinen. PKP exploiteert ook hogesnelheidstreinen onder de merknaam "Pendolino", die snelheden tot 250 km/u kunnen halen.

POLREGIO is een regionale treindienst in Polen die verschillende steden en dorpen in het land met elkaar verbindt. Het wordt geëxploiteerd door de Poolse Staatsspoorwegen (PKP) en biedt betaalbare en gemakkelijke transportmogelijkheden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. POLREGIO-treinen bieden verbindingen naar grote steden zoals Warschau, Krakau, Gdansk en Poznan. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) en REGIOekspres (RE) zijn verschillende treintypes die door POLREGIO worden geëxploiteerd.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Łódź

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van PKP wanneer u van Rotterdam naar Łódź reist.

Second Class

Tweedeklaskaartjes op PKP Intercity zijn betaalbaarder, bieden standaard zitplaatsen met basisvoorzieningen en kunnen tijdens de spitsuren drukker zijn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Eersteklaskaartjes op PKP-treinen bieden grotere, comfortabelere stoelen met meer beenruimte, betere faciliteiten en voorzieningen, gratis hapjes en drankjes en een rustigere sfeer, maar zijn duurder.

Toegankelijkheid
Eten en drinken
Diensten aan boord PKP, POLREGIO en Deutsche Bahn van Rotterdam tot Łódź
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Łódź met trein.
Voorzieningen PKP POLREGIO Deutsche Bahn
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Rotterdam tot Łódź CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.5kg
Bus
56.5kg
Vlucht
2,260.5kg
Auto
218.0kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Łódź met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Łódź is 8.5kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Łódź? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Łódź bespaar je 2,252.0kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 48.0kg vs de bus en 209.5kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Łódź?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Łódź is 122,25€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 84,25€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Łódź?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Łódź is 84,25€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Łódź door trein?
Rotterdam tot Łódź is 1.028 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Łódź?
Rotterdam tot Łódź is gemiddeld 25 uur 7 min. De snelste optie brengt u echter daar in 18 uur 4 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Łódź?
Rotterdam tot Łódź wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail PKP, POLREGIO, Deutsche Bahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Łódź?
Rotterdam naar Łódź heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Łódź?
De vroegste trein van Rotterdam tot Łódź vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Łódź?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Łódź vertrekt om 15:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Łódź?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 84,25€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Łódź gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Łódź te gaan. Je kunt gaan van Station Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Łódź - Kaliska, Łódź - Widzew.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Łódź door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Łódź is 18 uur 4 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Łódź?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Łódź.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Łódź door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Łódź zorgt voor 8.5kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarŁódź

Andere populaire trajecten