Trein Rotterdam - Łódź prijzen vanaf € 84,25

25-04-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 84,25

Rotterdam naar Łódź door trein

De reis van Rotterdam naar Łódź door trein is 1.029,28 km en duurt 25 uur en 7 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 14:05. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Łódź door trein voor slechts € 84,25 of zoveel als € 175,14. De beste prijs voor deze reis is € 84,25.

Laagste prijs€ 84,25
Reisduur25 uur en 7 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 84,25
Hoogste prijs€ 175,14
Eerste vertrek05:00
Laatste vertrek14:05
Afstand1.029,28 km
VertrekRotterdam
AankomstŁódź
VervoerdersPKP, POLREGIO

Trein Tickets van Rotterdam tot Łódź

Vertrekdatum
donderdag 25 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Łódź

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Łódź
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Łódź.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Łódź, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Łódź te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Łódź te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Łódź

De goedkoopste Rotterdam - Łódź treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 101,39 als je geluk hebt, of € 134,66 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 261,03 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Łódź te reizen

Als u met de trein naar Łódź reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2001 werd de PKP Group opgericht als resultaat van de herstructurering van de Poolse staatsspoorwegen in overeenstemming met richtlijnen van de Europese Unie. Het bedrijf exploiteert verschillende soorten treinen, waaronder Intercity-, Express-, Regionale, Pendolino- en EuroNight-treinen. PKP exploiteert ook hogesnelheidstreinen onder de merknaam "Pendolino", die snelheden tot 250 km/u kunnen halen.

POLREGIO is een regionale treindienst in Polen die verschillende steden en dorpen in het land met elkaar verbindt. Het wordt geëxploiteerd door de Poolse Staatsspoorwegen (PKP) en biedt betaalbare en gemakkelijke transportmogelijkheden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. POLREGIO-treinen bieden verbindingen naar grote steden zoals Warschau, Krakau, Gdansk en Poznan. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) en REGIOekspres (RE) zijn verschillende treintypes die door POLREGIO worden geëxploiteerd.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Łódź

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van PKP wanneer u van Rotterdam naar Łódź reist.

Second Class

Tweedeklaskaartjes op PKP Intercity zijn betaalbaarder, bieden standaard zitplaatsen met basisvoorzieningen en kunnen tijdens de spitsuren drukker zijn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Eersteklaskaartjes op PKP-treinen bieden grotere, comfortabelere stoelen met meer beenruimte, betere faciliteiten en voorzieningen, gratis hapjes en drankjes en een rustigere sfeer, maar zijn duurder.
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle binnenlandse Express InterCity-treinen bieden nu gratis Wi-Fi, evenals geselecteerde internationale routes naar Berlijn en Wenen, dankzij een samenwerking met T-Mobile, een toonaangevende mobiele operator in Polen.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Stille Zone bevindt zich, zonder extra kosten, in rijtuignr. 7 op elke Express InterCity Premium-trein, met plaats voor 61 zitplaatsen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Passagiers hebben toegang tot stopcontacten, met voldoende stopcontacten in zowel PKP przewozy regionalne als PKP inter-regionalne.
luggage Bagage open icon close icon
U kunt tijdens hun reizen profiteren van gratis bagagevrijstelling. Dit omvat kleine en gemakkelijk mee te nemen spullen die in de compartimenten boven het hoofd en onder de stoel passen. Als de bagage echter te groot is om in deze compartimenten te passen, wordt een toeslag van PLN 5,81 per item in rekening gebracht. Houd dus rekening met de grootte van hun bagage voordat u in de trein stapt, om extra kosten te voorkomen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
PKP Intercity biedt aangewezen zitplaatsen voor gehandicapten of mensen met beperkte mobiliteit, met specifieke toewijzingen op basis van het type rijtuig. Op EIP-treinen is het raadzaam dat dergelijke passagiers minimaal 2 dagen van tevoren boeken, hoewel zitplaatsen voor rolstoelgebruikers continu beschikbaar blijven. Mensen die een rolstoel gebruiken, kunnen ook rechtstreeks kaartjes kopen aan boord van de EIP-treinen, als de aangewezen plekken open blijven. Bovendien beschikken sommige treinroutes over rijtuigen die zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Het is belangrijk op te merken dat als een gehandicapte passagier met een hulphond reist, hij/zij verplicht is om het hele compartiment in couchetterijtuigen te boeken.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Elke reiziger krijgt ongeacht de klasse een gratis drankje, terwijl eersteklaspassagiers ook genieten van een maaltijd die op hun zitplaats wordt geserveerd.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bepaalde zaken mag u gratis vervoeren tijdens het reizen met de trein. Deze omvatten gemakkelijk mee te nemen spullen die in de compartimenten boven het hoofd en onder de stoel passen, evenals een uitgevouwen kinderwagen als u met kinderen reist, en een paar ski's. Voor elke fiets die zij meenemen, moet u echter een extra vergoeding betalen, op voorwaarde dat deze is uitgevouwen en niet is ingepakt.
Diensten aan boord PKP, POLREGIO, Deutsche Bahn van Rotterdam tot Łódź
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Łódź met train.
Voorzieningen PKP POLREGIO Deutsche Bahn
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross check
air_con Airconditioning check cross check
bicycle Fiets check check check
sleeper_couchette Slaper cross cross check

Rotterdam tot Łódź CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
72.05kg
Bus
77.2kg
Vlucht
205.86kg
Auto
164.68kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Łódź met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Łódź is 72.05kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Łódź? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Łódź bespaar je 133.81kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 5.15kg vs de bus en 92.63kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Łódź?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Łódź is € 122,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 84,25.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Łódź?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Łódź is € 84,25. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Łódź door trein?
Rotterdam tot Łódź is 1.029,28 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Łódź?
Rotterdam tot Łódź is gemiddeld 25 uur en 7 min. De snelste optie brengt u echter daar in 18 uur en 4 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Łódź?
Rotterdam tot Łódź wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail PKP, POLREGIO, Deutsche Bahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Łódź?
Rotterdam naar Łódź heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Łódź?
De vroegste trein van Rotterdam tot Łódź vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Łódź?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Łódź vertrekt om 14:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Łódź?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 84,25, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Łódź door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Łódź is 18 uur en 4 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Łódź?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Łódź.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Łódź door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Łódź zorgt voor 72.05kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarŁódź

Andere populaire trajecten