Trein Rotterdam - Eindhoven prijzen vanaf 12,69€

Start van
12,69€
Ontdekken

Rotterdam naar Eindhoven door trein

De reis van Rotterdam naar Eindhoven door trein is 87,2 km en duurt 1 uur 2 min. Er zijn 97 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:01 en de laatste om 00:14. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Eindhoven door trein voor slechts 12,69€ of zoveel als 71,99€. De beste prijs voor deze reis is 12,69€.

Beste prijs 12,69€
Reisduur 1 uur 2 min
Aansluiting per dag 97
Laagste prijs 12,69€
Hoogste prijs 71,99€
Eerste vertrek 01:01
Laatste vertrek 00:14
Afstand 87,2 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Eindhoven
Vervoerders DB - ICE Sprinter, FlixTrain,

Trein Tickets van Rotterdam tot Eindhoven

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  21€
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  21€
  21°
  Oct 01
  21,10€
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  21€
  17°
  Oct 05
  12,69€
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  22,23€
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Eindhoven

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Eindhoven.

Het traject van Rotterdam naar Eindhoven wordt dagelijks gereden door 98 treinen vertrekkend van van de stations in Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum naar in de stations in Eindhoven Beukenlaan, Eindhoven Central Station.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 27 min. De eerste trein vertrekt om 00:05. De laatste trein vertrekt om 21:49.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Eindhoven

 
Sep 25
Maandag
19°
Meer
Meer
Meer
Sep 26
Dinsdag
19°
Meer
Meer
Meer
Sep 27
Woensdag
22°
21€
5,99€
Meer
Sep 28
Donderdag
20°
Meer
Meer
Meer
Sep 29
Vrijdag
21°
Meer
Meer
Meer
Sep 30
Zaterdag
21°
21€
7,99€
Meer
Oct 01
Zondag
15°
21,10€
7,99€
127€
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Eindhoven
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Eindhoven.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Eindhoven, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Eindhoven te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Eindhoven te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag

Vind de beste dag om met de trein naar Eindhoven te reizen

Als u met de trein naar Eindhoven reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Eindhoven

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain, Thalys en DB - Intercity wanneer u van Rotterdam naar Eindhoven reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord FlixTrain, DB - Intercity en FlixBus van Rotterdam tot Eindhoven
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Eindhoven met trein.
Voorzieningen FlixTrain DB - Intercity FlixBus Thalys
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Rotterdam tot Eindhoven CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.5kg
Bus
3.5kg
Vlucht
139.3kg
Auto
13.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Eindhoven met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Eindhoven is 0.5kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Eindhoven? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Eindhoven bespaar je 138.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.0kg vs de bus en 12.9kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Eindhoven?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Eindhoven is 22,77€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 12,69€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Eindhoven?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Eindhoven is 12,69€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Eindhoven door trein?
Rotterdam tot Eindhoven is 87,2 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Eindhoven?
Rotterdam tot Eindhoven is gemiddeld 1 uur 32 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 2 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Eindhoven?
Rotterdam tot Eindhoven wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - ICE Sprinter, FlixTrain, DB - Intercity, FlixBus, Ic, Thalys diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Eindhoven?
Rotterdam naar Eindhoven heeft gemiddeld 97 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Eindhoven?
De vroegste trein van Rotterdam tot Eindhoven vertrekt om 01:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Eindhoven?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Eindhoven vertrekt om 00:14. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Eindhoven?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 12,69€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Eindhoven gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Eindhoven te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum en je kunt aankomen op Eindhoven Beukenlaan, Eindhoven Central Station.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rotterdam naar Eindhoven?
Er zijn gemiddeld 34 van Rotterdam om naar Eindhoven te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Eindhoven door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Eindhoven is 1 uur 2 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Eindhoven?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Eindhoven.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Eindhoven door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Eindhoven zorgt voor 0.5kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarEindhoven

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten