Trein Rotterdam - Amiens prijzen vanaf 77,99€

Start van
77,99€
Ontdekken

Rotterdam naar Amiens door trein

De reis van Rotterdam naar Amiens door trein is 271,8 km en duurt 4 uur 24 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:58 en de laatste om 19:58. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Amiens door trein voor slechts 77,99€ of zoveel als 730,60€. De beste prijs voor deze reis is 77,99€.

Beste prijs 77,99€
Reisduur 4 uur 24 min
Aansluiting per dag 11
Laagste prijs 77,99€
Hoogste prijs 730,60€
Eerste vertrek 07:58
Laatste vertrek 19:58
Afstand 271,8 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Amiens
Vervoerders TER, SNCF,

Trein Tickets van Rotterdam tot Amiens

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Amiens

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Amiens.

Het traject van Rotterdam naar Amiens wordt dagelijks gereden door 7 treinen vertrekkend van naar het station in Rotterdam Centraal naar in de stations in Amiens, Amiens, Αμιάν.

De gemiddelde reisduur bedraagt 5 uur 7 min. De eerste trein vertrekt om 06:58. De laatste trein vertrekt om 17:58.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Amiens
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Amiens.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Amiens, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Amiens te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Amiens

De goedkoopste Rotterdam - Amiens treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 129€ als je geluk hebt, of 168€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 220€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Amiens te reizen

Als u met de trein naar Amiens reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Amiens

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO, TER en Thalys wanneer u van Rotterdam naar Amiens reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TER, SNCF en OUIGO van Rotterdam tot Amiens
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Amiens met trein.
Voorzieningen TER SNCF OUIGO Thalys FlixBus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Stiltezone
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Slaper

Rotterdam tot Amiens CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.1kg
Bus
13.9kg
Vlucht
557.5kg
Auto
53.8kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Amiens met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Amiens is 2.1kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Amiens? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Amiens bespaar je 555.3kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 11.8kg vs de bus en 51.7kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Amiens?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Amiens is 182,66€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 77,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Amiens?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Amiens is 77,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Amiens door trein?
Rotterdam tot Amiens is 271,8 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Amiens?
Rotterdam tot Amiens is gemiddeld 6 uur 11 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur 24 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Amiens?
Rotterdam tot Amiens wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail TER, SNCF, OUIGO, Thalys, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Amiens?
Rotterdam naar Amiens heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Amiens?
De vroegste trein van Rotterdam tot Amiens vertrekt om 07:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Amiens?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Amiens vertrekt om 19:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Amiens?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 77,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Amiens gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Amiens te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Amiens, Amiens, Αμιάν.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Amiens door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Amiens is 4 uur 24 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Amiens?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Amiens.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Amiens door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Amiens zorgt voor 2.1kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarAmiens

Andere populaire trajecten