Trein Rotterdam - Luxemburg prijzen vanaf € 27,50

25-04-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 27,50

Rotterdam naar Luxemburg door trein

De reis van Rotterdam naar Luxemburg door trein is 282,26 km en duurt 6 uur en 24 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:58 en de laatste om 22:11. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Luxemburg door trein voor slechts € 27,50 of zoveel als € 162,10. De beste prijs voor deze reis is € 27,50.

Laagste prijs€ 27,50
Reisduur6 uur en 24 min
Aansluiting per dag7
Laagste prijs€ 27,50
Hoogste prijs€ 162,10
Eerste vertrek07:58
Laatste vertrek22:11
Afstand282,26 km
VertrekRotterdam
AankomstLuxemburg
VervoerdersNS International - IC Brussel, FlixBusMeer

Trein Tickets van Rotterdam tot Luxembourg

Vertrekdatum
donderdag 25 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Luxembourg

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Luxemburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Luxemburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Luxemburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Luxemburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Luxembourg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Luxemburg

De goedkoopste Rotterdam - Luxemburg treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 26,00 als je geluk hebt, of € 45,71 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 64,35 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Luxemburg te reizen

Als u met de trein naar Luxemburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurostar is een hogesnelheidstrein die Londen verbindt met verschillende steden op het vasteland van Europa, waaronder Parijs, Brussel en Amsterdam. Eurostar, gelanceerd in 1994, heeft zich sindsdien gevestigd als een populair vervoermiddel voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met snelheden tot 300 km/u bieden de Eurostar-treinen een snelle en milieuvriendelijke verbinding.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Luxemburg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Eurostar wanneer u van Rotterdam naar Luxemburg reist.

Standard

Eurostar Standard-tickets zijn voor prijsbewuste reizigers en de meest beschikbare en betaalbare optie. Ze hebben echter een beperkte flexibiliteit
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Premier

Eurostar Standard Premier-tickets bieden een premium economy-ervaring, ideaal voor rustig en comfortabel werken, maar tegen hogere kosten dan Standard. Dit ticket is inclusief extra beenruimte, gratis maaltijden en toegang tot tijdschriften.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Premier

Business Premier-tickets zijn de eersteklas optie van Eurostar met comfort en flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ook de duurste. Met dit ticket beschikt u over ruime zitplaatsen, heerlijke maaltijden geserveerd op uw stoel, toegang tot exclusieve lounges en toegewijde assistentie.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Business Premier-reizigers en Eurostar™ carte blanche-houders profiteren van gratis WiFi in de lounges op geselecteerde stations. Gratis wifi-vouchers zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van Ashford. Alle treinen bieden ook gratis wifi, verbinding maken via EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Vanaf september 2012 is er zonder extra kosten een rustige busoptie beschikbaar voor Business- en Standard Premier-reizigers.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel beschikt over Britse en Europese stopcontacten. Business Premier en Standard Premier zijn ook voorzien van USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Met uw Eurostar-ticket kunt u een royale hoeveelheid bagage meenemen aan boord, zonder gewichtsbeperkingen. U kunt twee koffers en één handtas meenemen, allemaal correct geëtiketteerd, zolang ze niet langer zijn dan 85 cm. Kinderwagens en kinderwagens zijn toegestaan aan boord. U kunt ook uw fiets of muziekinstrument meenemen. Deze tellen mee als een van uw twee middelgrote bagagestukken, zolang deze zich in een draagtas van minder dan 85 cm lang bevinden.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Hulp voor reizigers met een handicap of ouderen is op alle stations beschikbaar. Het soort hulp verschilt per locatie. Het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren, met een aankomsttijd van 60 minuten als u niet vooraf heeft gereserveerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Café Métropole aan boord van de Eurostar-treinen biedt kortingen op herbruikbare bekers. Onverkocht voedsel wordt gedoneerd aan Olio, wat de Londense gemeenschappen ten goede komt. Eten in Standard Premier: Standard Premier biedt de hele dag internationale gerechten. Het ontbijt bestaat uit fruit, gebak en nog veel meer tot 10:14 uur. Na 10:15 uur kunt u genieten van een lichte maaltijd, dessert en drankjes. Food in Business Premier: Het menu van Business Premier is samengesteld door chef-kok Raymond Blanc OBE met een Michelin-ster. Drankjes, van thee tot champagne, zijn gedurende de hele reis verkrijgbaar.
air_con Airconditioning open icon close icon
Gedurende de hele reis wordt voortdurend frisse lucht aangezogen en gefilterd.
bicycle Fiets open icon close icon
Heb je een muziekinstrument of gitaar kleiner dan 85 cm? U kunt het meenemen als onderdeel van uw bagage op Eurostar. Als u een boxfiets heeft, kunt u een plekje reserveren door contact op te nemen met de Eurostar-reisservice (beschikbaar op bepaalde treinen). Vouw- en kinderfietsen kleiner dan 85 cm zijn welkom, maar dienen wel in een beschermende tas te zitten. Let op: e-scooters en hoverboards zijn een no-go. Bovendien kunt u naast uw bagage ook een paar ski's of een snowboard meenemen
Diensten aan boord FlixBus, Eurostar, DB - Intercity van Rotterdam tot Luxemburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Luxemburg met train.
Voorzieningen FlixBus Eurostar DB - Intercity
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check cross
accessibility Toegankelijkheid cross check cross
bicycle Fiets cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross check cross

Rotterdam tot Luxemburg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
19.76kg
Bus
21.17kg
Vlucht
56.45kg
Auto
45.16kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Luxemburg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Luxemburg is 19.76kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Luxemburg? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Luxemburg bespaar je 36.69kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.41kg vs de bus en 25.4kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Luxemburg?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Luxemburg is € 89,90. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 27,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Luxemburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Luxemburg is € 27,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Luxemburg door trein?
Rotterdam tot Luxemburg is 282,26 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Luxemburg?
Rotterdam tot Luxemburg is gemiddeld 6 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 51 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Luxemburg?
Rotterdam tot Luxemburg wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail NS International - IC Brussel, FlixBus, Nederlandse-Spoorwegen (NS), Eurostar, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Luxemburg?
Rotterdam naar Luxemburg heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Luxemburg?
De vroegste trein van Rotterdam tot Luxemburg vertrekt om 07:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Luxemburg?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Luxemburg vertrekt om 22:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Luxemburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 27,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Luxemburg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Luxemburg is 4 uur en 51 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Luxemburg?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Luxemburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Luxemburg door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Luxemburg zorgt voor 19.76kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarLuxemburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten