Trein Rotterdam - Nordhorn prijzen vanaf € 19,90

Start van
€ 19,90

Rotterdam naar Nordhorn door trein

De reis van Rotterdam naar Nordhorn door trein is 185,57 km en duurt 4 uur en 1 min. Er zijn 134 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:53. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Nordhorn door trein voor slechts € 19,90 of zoveel als € 37,90. De beste prijs voor deze reis is € 19,90.

Laagste prijs€ 19,90
Reisduur4 uur en 1 min
Aansluiting per dag134
Laagste prijs€ 19,90
Hoogste prijs€ 37,90
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:53
Afstand185,57 km
VertrekRotterdam
AankomstNordhorn
VervoerdersDB - ICE Sprinter, EurobahnMeer

Trein Tickets van Rotterdam tot Nordhorn

Vertrekdatum
donderdag 29 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rotterdam tot Nordhorn

Goedkope trein-tickets van Rotterdam tot Nordhorn
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Nordhorn.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Nordhorn, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Nordhorn te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rotterdam tot Nordhorn te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Nordhorn te reizen

Als u met de trein naar Nordhorn reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Intercity Direct is een hogesnelheidstreindienst in Nederland die Amsterdam met Rotterdam en Breda verbindt. Het wordt geëxploiteerd door NS (Nederlandse Spoorwegen) en rijdt op de hogesnelheidslijn HSL-Zuid. De treinen die worden ingezet op de Intercity Direct zijn modern, comfortabel en voorzien van gratis wifi, stopcontacten en airconditioning. De reistijd tussen Amsterdam en Rotterdam is ongeveer 30-35 minuten, terwijl de reistijd tussen Amsterdam en Breda ongeveer 30-35 minuten is.

Diensten aan boord Eurobahn, NS - IC direct, DB - Regional Express van Rotterdam tot Nordhorn
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Nordhorn met train.
Voorzieningen Eurobahn NS - IC direct DB - Regional Express Bentheimer Eisenbahn DB - Regionalbahn DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check check check check cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check cross
bicycle Fiets check check check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check check check cross
luggage Bagage cross check cross cross check check

Rotterdam tot Nordhorn CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.99kg
Bus
13.92kg
Vlucht
37.11kg
Auto
29.69kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Nordhorn met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Nordhorn is 12.99kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Nordhorn? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Nordhorn bespaar je 24.12kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.93kg vs de bus en 16.7kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Nordhorn?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Nordhorn is € 30,96. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Nordhorn?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Nordhorn is € 19,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Nordhorn door trein?
Rotterdam tot Nordhorn is 185,57 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Nordhorn?
Rotterdam tot Nordhorn is gemiddeld 4 uur en 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 24 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Nordhorn?
Rotterdam tot Nordhorn wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - ICE Sprinter, Eurobahn, NS - IC direct, DB - Regional Express, Bentheimer Eisenbahn, DB - Regionalbahn, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Nordhorn?
Rotterdam naar Nordhorn heeft gemiddeld 134 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Nordhorn?
De vroegste trein van Rotterdam tot Nordhorn vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Nordhorn?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Nordhorn vertrekt om 23:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Nordhorn?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Nordhorn gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Nordhorn te gaan. Je kunt gaan van Schiedam Centrum, Rotterdam Centraal, Rotterdam Lombardijen en je kunt aankomen op Nordhorn City Terminal.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Nordhorn door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Nordhorn is 2 uur en 24 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Nordhorn?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Nordhorn.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Nordhorn door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Nordhorn zorgt voor 12.99kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarNordhorn

Andere populaire trajecten